Custom Kasa ve Custom Üst Seviye Soğutma

Düşünce ve Fikirleriniz? (Olumlu ve Olumsuz)

• Oy verenlerin toplamı
    37
Şu peltier'i çok merak ediyorum, bi ara alıp CPU-GPU ile bolklar arasına bağlamayı düşündüm fakat daha çok sağlık-dayanıklık açısında yeterli bilgi bulamayıp uğraşmak istememiştim. Bunu artık sizden tecrube edineceğiz umarım. Sistemin bitimini merakla bekliyorum.
Unutmadan bir tane peltier yok biliyorsunuzdur. Sıcaklık değerleri istediğeniz ölçü olmasada belirli aralıklara sahip peltierler var benim bildiğim 5 çeşit yanlış olmasın.

Sıradan universal bir blok
1485558100572.jpg

Kasa ve parçalar yerine konuldu. Asker yolculuğu başlıyor. :)
Eki Görüntüle 212566
Merhaba emeğinize sağlık. Yanlız bu askerlik süresini düşünerek, bu süre zarfı içinde metal aksamların nemden ötürü oksitlenme durumunu göz önüne alarak gerekli kısımlara slikajel koymuşsunuzdur. Yoksa döndüğünüzde sizi bayağı uğraştırır. Tekrardan hayırlı olsun diyorum. Vatani görevinizde başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
İnşallah hayırlısıyla bitirirsiniz.
Ancak bu canavarla ne yapacağınızı gerçekten merak ettim. Herhalde benim gibi animeye altyazı gömmek için render amacıyla almıyorsunuz [emoji23]
Sistem bittiğinde render ve oyun testlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı