technopatit
Hectopat
Daha fazla
Hocam gayet mantıklı bir proje size birşey sormak istiyorum kaç tb'lık bir harddisk kullanacaksınız?Yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Kasamın yeri sabit olduğundan ve içinde haddinden fazla parça bulunduğu için profil destekli olmalıydı. Yoksa fikriniz gibi perçinli olacaktı ama işin içine bilgisayar sıvı soğutma parçaları dışında başka soğutma parçalarıda girdi bu nedenle profil destekli yapmış bulunduk ve profillerin bizim için bir avantajıda parçaları askıya ve sabitleme imkanı sağlaması işlerimin yoğunluğundan dolayı Technopat'a yoğunlaşıp net olarak anlatamıyorum kusuruma bakmayın.Profillerden arkada destekli dikmeler mevcut mesela onlara PSU sabitlemesi olacak ve orta paneldeki dikmeler sensörleri ve kontrolcüleri tutacak. Radyatörleri 360lık seçme sebebim 4 sıvı dolaşması.Sizin dediğiniz bütçe ve görünüm amacıyla harika bir fikir ama benim tasarımımda bir adet eşanjör ve eşanjörü daha fazla soğutmak için peltier kullanacağım sadece CPU için bu GPU için sadece 360lık fazlasıyla soğutması ümidindeyim. CPU extra soğutmalı GPU için 360lık HDD,SDD,RAM ve köprüler için ayrı bir 360lık mecvut.Rezervuarlardada soğutma olacak sadece radyatörde soğumayacak sıvı.Rekorlarda çok çok haklısınız pitspower ile değişim yapalım onları barrowları elden çıkarmayalım.Pompalar kafamı karıştırmıştı yardımınız için minnetarım. 3 pompa orta 1 pompa hızlı dolaşsın. Bendeki 120mm fanlara güveniyorum test sonuçları sizinle paylaşacağım.İlgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız.
@er36po Ah! unutuyordum barrowdan çok gelmedi zaten Aliexpressde xspc rekorları satan bir dostum var çoğunluk onları düşünüyordum ve tabi sizin fikrinizi bilmek isterim.
Birde şey demek istiyorum. Bu kasada 2 anakart yani 2 PC var ama 1.PC sıvı 2.PC hava soğutma destekli olacak 2.sistem ile pek işim olmayacak sürekli download yapacak. Umarım bitince bakarsınız bu kasada 2 PC arasında 1 taşınabilir HDD olacak ve USB tak çıkar işi olmayacak tek tuş ile o PC den öbür PC ye aktarım olacak SATA3 hızında![]()