Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi

• Konuyu başlatan er36po
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 68.597
Hocam cpu bloğu hariç bu ürünlerden başka ihtiyaç var mı ayrıca akrilikkerle nası çalışcam
image.png
image.png
image.png

@er36po

@overclocker phiko, size lazım olacak olanlar:
  • 1 adet CPU bloğu
  • 1 adet GPU bloğu
  • 2 adet radyatör (2× 240'lık ya da 1 adet 240'lık 1 adet de 360'lık olabilir)
  • 1 adet pompa (2 adet radyatör olacağından pompanın kaliteli olanını seçmelisiniz)
  • 4 adet köşe rekoru (Normalde 4 adet yeterli ancak daha fazla köşe koyma durumunuz var ise; köşe sayısına göre seçmelisiniz)
  • 10 adet de normal rekor lazım olacak.
  • Yaklaşık 3 metre de akrilik boru lazım olacak. Fakat akrilik te zaiyatı da göz önünde bulundurursak size 5 metre lazım olacaktır.
Akrilik çalışması biraz yeteneğe bağlı...
Kendinize güveniyor iseniz yapabilirsiniz.
Size buradan nasıl yapacağınız konusunda anlatamamın pek faydası olmayacaktır, ancak yabancı videolardan nasıl yapıldığına dair videolardan yardım almanız mümkündür.

Son düzenleme:
Arkadaşlar! (Başta @overclocker phiko olmak üzere) bu donanım önerisi konusu değil. Lütfen Custom Sıvı Soğutma dışında başka herhangi bi soru sormayın.

@overclocker phiko, size ben gerekli tüm bilgileri verdiğimi düşünüyorum.

Lütfen yetkili bir arkadaş, gereksiz olan tüm yorumları silsin.
Bu ve benzeri konular insanlara yardım amaçlı açılır, ancak gereksiz mesajlar nedeniyle hep kilitlenirler. Bu ve benzeri konuları kilitlemek yerine gereksiz mesaj yazanlara gerekli uyarı verilmeli ve o gereksiz (konu ile alakası olmayan mesajı) silinmesi gerekir.

@MF ve diğer yetkili arkadaşlar, gereksiz mesaj atanları konu ve konu sahibine mal etmeden müdahale etmenizi rica ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı