Cyberpunk 2077, 500₺ oldu!

Epic Games'ten kuponla 64 TL'ye almıştım, eğer kupon olmasaydı da 124 TL'ye yine alırdım. Aksiyonu, hikayesi hafif RPG ögeleri ile bence türü sevenlerin oynaması gereken bir oyundur. İndirimlerde 200 TL civarı olur yine alınabilir bir fiyata düşer bence.
 
Uzun zamandır almaması mucizeydi zaten, 124 TL iken alanlar şu anda mutlu. Almayıp daha fazla iner diyenler ise maalesef 200-250 TL'ye indirimde alırsa dua etsin.
Oyun bir yıldır %50 indirim görüyor. Yani indirimle 250TL olacak. Tekrar 125TL'yi görmesi için bir kaç sene daha geçmesi gerekiyor.
 
Zamanında 125₺ verip almıştım. Fakat sonra daha da düşer diye iade etmiştim. Keşke iade etmeseydim. Artık indirimde 200-250'ye alırız umarım.


Kesinlikle.
Var ki.


Zamlar gelmeden önce yapmıştım. Buradaki oyunların çoğuna kış indirimlerinden sonra zam geldi ve gelmeye devam edecek. Alamadıklarınız varsa hala zamlanmamışsa bu listeden bakabilirsiniz. Bu konudan daha detaylısı yok.

Bu zamlardan dolayı aslında forumda '' Zamlanmadan önce alınması gereken'' oyunlar tarzında bir rehber yapılsa fena olmaz.
.
 
Epic Games'de indirim ya da kupon gelirse alırım.

Epic Games'e de zam gelirse daha sonra Steam'den alabilirim.
 

Geri
Yukarı