Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.416
Oyunun optimizasyonu bir oyunu "balon" veya "çöp" yapmak için yeterli bir argüman değil. RDR2 PC'ye çıktığında da aynı lafları söylediniz, aynı şeyler konuşuldu ancak oyunun muhteşem olduğu gerçeğini hiçbir şey değiştiremedi. Değiştiremez de zaten, her şey 2 gün sonra belli olacak bekleyip görelim en iyisi.

Watch Dogs örneği verilmiş, Watch Dogs'un sorunu optimizasyon değildi. Verilen vaatleri yerine getirememesi ve yediği devasa downgrade idi. Cyberpunk 2077'de henüz böyle bir sorun gözükmüyor. Müthiş bir RPG oyunu olacağına güvenim tam, gösterdikleri videolardan bu yeterince açık zaten.

1607421617682.png

Satışa çıkan versiyonda performans daha iyi olacakmış, inceleme için gönderilen kopyalarda DRM bulunuyormuş.

Oyunun optimizasyonu bir oyunu "balon" veya "çöp" yapmak için yeterli bir argüman değil. RDR2 PC'ye çıktığında da aynı lafları söylediniz, aynı şeyler konuşuldu ancak oyunun muhteşem olduğu gerçeğini hiçbir şey değiştiremedi. Değiştiremez de zaten, her şey 2 gün sonra belli olacak bekleyip görelim en iyisi.

Watch Dogs örneği verilmiş, Watch Dogs'un sorunu optimizasyon değildi. Verilen vaatleri yerine getirememesi ve yediği devasa downgrade idi. Cyberpunk 2077'de henüz böyle bir sorun gözükmüyor. Müthiş bir RPG oyunu olacağına güvenim tam, gösterdikleri videolardan bu yeterince açık zaten.

Hocam hakikaten öyle RDR2 oyununun optimizasyonu kötüydü sonradan düzeltiler. Benim korkum optimizasyon değil. Oyunnun ana hikayesi 20 saat kadar sürüyor diye görmüştüm bir yerde. Bu süre bana çok kısa geldi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam hakikaten öyle RDR2 oyununun optimizasyonu kötüydü sonradan düzeltiler. Benim korkum optimizasyon değil. Oyunnun ana hikayesi 20 saat kadar sürüyor diye görmüştüm bir yerde. Bu süre bana çok kısa geldi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ya tamam Witcher 3 bitirilmedi diye oyunu kısa yapacağız dediniz de bu da öğğğğhhh dedirtecek türden ama. 20 saat değildir. Bir kere sırf 8 saat oyunu anlamaya çalışıp içine girmeye çalışıyorsun. Ne yani oyun 12 saat mi o zaman? O bilgi bence yanlış.

Ya tamam Witcher 3 bitirilmedi diye oyunu kısa yapacağız dediniz de bu da öğğğğhhh dedirtecek türden ama. 20 saat değildir. Bir kere sırf 8 saat oyunu anlamaya çalışıp içine girmeye çalışıyorsun. Ne yani oyun 12 saat mi o zaman? O bilgi bence yanlış.

Hocam bilmiyorum gördüğüm kadarı ile sadece ana hikaye 20 saat kadar sürüyor.
Cyberpunk 2077 review: "What it lacks in core campaign length, it makes up for with depth and soul" | GamesRadar+

Bende sanırım ıgn in bir videosunda gördüm ama emin değilim. O yüzden bir kaynak belirtemiyeceğim ama biri demişti. Sırf 6-8 saat oyuna girmeye çalışıyorsun diye. Isındırma turu gibi. Vallahi bu tahmin işi baymaya başladı ya. 😀

Hocam tabii ki yan görevleri bilmiyoruz. Mesela Witcher 3 oyununun ana hikayesi 50 saat kadar vardı ve çoğu insan bitirmedi ana hikayeyi. Çünkü açık dünyada yapılacak çok şey vardı.

Ben oyunun çöp olacağını düşünmüyorum ama bu kadar beklenti firmayı oldukça endişendiriyor. Olacak herhangi bir aksaklık her şeyi mahveder. Benim için AC Unity bunun en iyi örneği. Çöpte değildi, balonda sadece aceleye geldi. Neyse izleyip göreceğiz.

Hocam tabii ki yan görevleri bilmiyoruz. Mesela Witcher 3 oyununun ana hikayesi 50 saat kadar vardı ve çoğu insan bitirmedi ana hikayeyi. Çünkü açık dünyada yapılacak çok şey vardı.

Valla benim oyunda ana hikaye gibi bir takıntım olduğu için bu benim için sorun değildi. Ben çoğu zaman önceliği ana hikayeye veririm. Açıkçası hikayenin ilk kez Witcher 3'ten kısa olucağı söylendiğinde de üzülmüştüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı