Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.401
Hocam 3 kişinin hikayesinin toplamı mı 20 saat yoksa birinin mi?

O konu hakkında bilgim yok hocam. Sadece birkaç sitede okumuştum sadece ana hikaye odaklı giderseniz 20 saat kadar sürede oyun bitiyormuş. Fakat bazı insanlar ise 40 saat oynamalarına rağmen ana hikayenin yarısına bile gelememişler. Oyunda çok fazla yan görev ve yapılacak şeyler varmış. Aynı Witcher 3 oyunu gibi.

20 saat diye bir durum söz konusu değil, oyunda sadece prologue bile 6 saat sürüyor.

Maalesef öyle Cyberpunk 2077 review

Hocam ben zaten direk ana hikaye odaklı giderseniz 20 saat gibi bir sürede bitiyormuş fakat oyunda çok fazla yan görev ve keşfedilecek şeyler varmış. Yani oyun süresi 20 saat ile kısıtlı değil.

Hocam hakikaten öyle RDR2 oyununun optimizasyonu kötüydü sonradan düzeltiler. Benim korkum optimizasyon değil. Oyunnun ana hikayesi 20 saat kadar sürüyor diye görmüştüm bir yerde. Bu süre bana çok kısa geldi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cyberpunk 2077 ilk yorumlar | Technopat Sosyal

Bu konudaki dostumuz Metacritic inceleme yorumlarının hepsini okumuş. Onun söylediğine göre oyunun ana hikayesi oynayış stiline bağlı olarak 45 ile 80 saat arasında değişiyormuş. 20 saat olduğunu hiç sanmıyorum ben de.

Cyberpunk 2077 ilk yorumlar | Technopat Sosyal

Bu konudaki dostumuz metacritic yorumlarının hepsini okumuş. Onun söylediğine göre oyunun ana hikayesi oynayış stiline bağlı olarak 45 ile 80 saat arasında değişiyormuş. 20 saat olduğunu hiç sanmıyorum ben de.

Hocam sizi yordum kusura bakmayın. Hocam Witcher 3 oyunu gibi yan görevler ve açık dünyada keşfedilecek çok fazla şey olduğu söyleniyor sizce bu doğru mudur?

Hocam sizi yordum kusura bakmayın. Hocam Witcher 3 oyunu gibi yan görevler ve açık dünyada keşfedilecek çok fazla şey olduğu söyleniyor sizce bu doğru mudur?
Yine arkadaşın konusu içerisinde şöyle bir madde bulunuyor:

Harita ağzına kadar içerik ve yan etkinlik dolu. Bir kullanıcı haritanın görselini de paylaşmış hatta neredeyse bir ikon seçebilmeniz için sonuna kadar yakınlaştırmanız gerekiyor.

Bunlar bizzat Metacritic inceleme puanlarını veren editörlerin belirttiği şeyler. Tabii bu içeriklerin hangisi nedir bilmiyoruz, belki birçoğu toplanabilir eşyalardır sadece. Konu sahibi arkadaşımız daha iyi yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

@Palamutkafali Bu görseli ben görmedim, hala duruyorsa atabilir misiniz bana merak ettim doğrusu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı