Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.375
Benim bir de bu ekranda gözüme çarpan taşıma kapasitesi oldu. RPG oyunları için normal diye biliyorum ama ne taşıyabiliriz ki? Umarım silah için taşıma sınırı yoktur. Ben pata küte gideceğim ve yorumlara göre silah yelpazesi çok genişmiş.

Eki Görüntüle 770137

Buyurun harita görseli. Bu haritada ne kadarı yan etkinlik bilmiyorum fakat ben her halükarda yan etkinliklerin fazlasıyla yeterli ve güzel yazılmış olacağını düşünüyorum okuduklarım da bu yönde. Ayriyeten oyunda RDR 2'deki gibi yolda giderken haritada gözükmeyen rastgele bir sürü olayla karşılaşabiliyormuşuz ve çoğu birbirinden farklı merak uyandırıcı ve en önemlisi bu rastgele olaylarda bile farklı sonuçların olduğu yazılmıştı.
Üst D-Pad'De Legend diye bir şey var o ne acaba...

Benim bir de bu ekranda gözüme çarpan taşıma kapasitesi oldu. RPG oyunları için normal diye biliyorum ama ne taşıyabiliriz ki? Umarım silah için taşıma sınırı yoktur. Ben pata küte gideceğim ve yorumlara göre silah yelpazesi çok genişmiş.

İnanılmaz geniş evet. Yanımızda ağırlık durumu ne kadar müsaitse o kadar item taşıyabiliyoruz oynanış videosunda izlemiştim. Skyrim, Fallout'da nasılsa bunda da öyle. Envanterine giriyordu oynayan kişi ve inanılmaz fazla silah vardı.

Konu 28 sayfa olmuş daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama şunu da eklemek lazım. CDPR, oyunu test edenlere DRM koruması bulunan haliyle göndermiş ve bunun da performans düşüşüne yol açtığı söyleniyor. Oyunculara ise DRM olmayan en stabil hali verilecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı