Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.424
Umarım bir daha ertelenmez. Oynayanlar oyunun çok fazla bug ile dolu olduğunu söylüyorlar.

Umarım "day 1" güncellemesinde bunu çözebilirler. Eğer çözemezlerse böyle çıkartacaklarına ertelemeyi düşünebilirler.

Hocam Day 1 güncellemesi bile 43 GB diye biliyorum.

Umarım bir daha ertelenmez. Oynayanlar oyunun çok fazla bug ile dolu olduğunu söylüyorlar.

Umarım "Day 1" güncellemesinde bunu çözebilirler. Eğer çözemezlerse böyle çıkartacaklarına ertelemeyi düşünebilirler.

Tam olarak oynayanlarla nerede karşılaştınız? Videosu falan var mı merak ediyorum oynanış vidyosu varsa diye. Şayet bu test gerçekse sıkıntı inanılmaz büyük.

Hocam bakalım inşallah. Witcher 3 oyunu da çok fazla bug ile çıkmıştı. Sonradan düzeltildi.

İnşallah düzeltirler hocam. Oyuncuları hayal kırıklığına uğratmazlar umarım. Son 2 gün kaldı göreceğiz artık.

Tam olarak oynayanlarla nerede karşılaştınız? Videosu falan var mı merak ediyorum oynanış vidyosu varsa diye. Şayet bu test gerçekse sıkıntı inanılmaz büyük.

Metacritic de not veren firmaların incelemelerini okudum ve hepsinin hemfikir olduğu konu bu buglar.
Umarım düzeltebilirler ama şu anlık Metacrtic puanı yeterince yüksek gözüküyor.

Metacritic de not veren firmaların incelemelerini okudum ve hepsinin hemfikir olduğu konu bu buglar.
Umarım düzeltebilirler ama şu anlık Metacrtic puanı yeterince yüksek gözüküyor.

Parasında değilim de çok bekledik yav.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı