Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

Arkadaşlar oyun çıkış yaptığı gün zaten güncelleme gelecektir ancak NVIDIA sürücü güncellemesi yayınlayacak mı bu oyuna yönelik malum çıkışına bir şey kalmadı.
 
Bu oyun da o kadar olabilir ama tam ne olup olmadığını çıkınca göreceğiz.

Açık dünya olduğu için oynayış süresi uzayacak olabilir.

Hocam tek korkum var. Oyunu satın aldıktan 2 gün sonra iade etme kararı almıştım. Çünkü maddi sıkıntılarım olmuştu. Gece iade ettim sabah ise ablam para verdiği için oyunu iade etmeyi iptal ettim. Oyun kötü çıkarsa iade edeceğim fakat bu sefer iade hakkımı kullanabilir miyim sizce? İlk iade talebi oluşturduktan sonra talebim kontrol edilmeden iptal ettirmiştim.
 
20 saat ana hikaye. 30-35 saat yan görevler olduğu söyleniyor.
Yani öyle denildiği gibi 170 saat filan hikaye.
Nereden baktınız bilmiyorum lakin bırakın Türkçe forumlarına özellikle ingilizce forumlarına göz attım hiçbir haber sitesinde hiçbir yerde 20 saat campaign olarak görmedim siz neye göre dayandınız bilemem ama en az campaign haber sitesinde 30-35 saat olarak gözüküyor elbette 175 saat yalan ben sadece oyunda ki futuristik olsun sürükleyicilik olsun zaman geçirilirse bir nebi ulaşılır diye söylüyorum 100 saat ve üzerine çoğu haber sitesinde 40-50 saat ana hikaye gösteriyor. Kaldı ki 3 karakter ve 3 farklı ana hikaye var yani tek bakış açısı yok
 
Bu değerler ya yalan ya da gerçekten çok büyük bir fiyasko.

RTX 3090 ile 100 FPS nedir? Bunun düzeltilmesi de çok uzun sürer, neyse zaten ön sipariş yapmamıştım. Bir gün elbet düzeltirler, o zamana kadar da oyunun fiyatı düşer.
 

Geri
Yukarı