Cyberpunk 2077 Benchmark Testleri Yayınlandı!

• Konuyu başlatan kino
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 388
  • Görüntüleme 32.622
Aynı vaka, 8 yıl önce başlandı.
Evet, Witcher 3 yaparken de yanda Cyberpunk yapıyorlardı zaten. İlk gameplay videosu da zaten 6. yılda çıktı. Bu da onun 8 yıllık bir oyun olduğunu kesinlikle kanıtlıyor(!)

Ek bir paragraf açarsak, fikir olarak 8 yıl olabilir lakin oyunun fiziki anlamda yapılma süresi 8 yıllık gibi durmuyor.

Başka konuya da yazmıştım buraya da ekleyeyim. Çünkü en temizi ilk gün güncellemesi ile bizzat tecrübe etmek olacak.

Benchmark yaptıkları hangi versiyonu ve sonrasında neler oldu bilmiyoruz. 3060 Ti ile 3080/3090 neredeyse aynı. AMD kartlardan 6800 XT en güçlü Nvidia'ları bile geçerken, 5600 XT RTX 2060'a karşı 10 FPS kaybetmiş. 1060 6 GB, 5600 XT'den 2 kata yakın fark yemiş ama mesela optimizasyonu iyi diyebileceğimiz Shadow of The Tomb Raider'da 5600 XT 70 FPS civarı alırken 1060 6 GB 50 FPS civarı alıyordu.

Nereden baksan absürd bir durum var. Ne kartların birbirine kas gücü, ne TomsHardware verileri ne de CDPR'ın listesi birbirini tutuyor.

Sürücü güncellemesiyle iyileştirilir sanırım. RTX 2060, nasıl 60 FPS alıyor?

Bana hiç gerçekci gelmedi bu testler. Eğer doğruysa tam bir hayal kırıklığı yaşayacak herkes. FPS'ler yerlerde yürünmüyor yere yapışmış resmen.

Bana hiç gerçekci gelmedi bu testler. Eğer doğruysa tam bir hayal kırıklığı yaşayacak herkes. FPS'ler yerlerde yürünmüyor yere yapışmış resmen.

Hocam gerçek değildir. Firma böyle optimizasyon sorunlu bir oyunu çıkarmak yerine yeniden erteleme kararı alırlardı. Tabii ki erteleme kararı alınca insanlar tepki gösterirler. Fakat optimizasyonu çöp bir oyun çıkarsa insanlar bu duruma çok daha fazla tepki gösterir.

Hocam gerçek değildir. Firma böyle optimizasyon sorunlu bir oyunu çıkarmak yerine yeniden erteleme kararı alırlardı. Tabii ki erteleme kararı alınca insanlar tepki gösterirler. Fakat optimizasyonu çöp bir oyun çıkarsa insanlar bu duruma çok daha fazla tepki gösterir.
Aynen öyle.

3070 alırsam RTX açık low grafiklerde oynarım sanırım. Bazen iyiki ön siparişi iptal ettim diyorum. Oyundan beklenti çok yüksek. 1060’ı olan adam bu oyunu akıcı oynayamayacaksa oyun patlar.
Ben 10 Aralikta duzeltilecegine inaniyorum en azindan cikisindan 1 hafta sonra da olsa duzeltilir, bu kadar sene ugrasilan bir oyunu CDPR cope atmaz bence, en basta verilen emege yazik ugrasip duzeltilmesi lazim ki duzeltirler diye dusunuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı