Cyberpunk 2077 çıkmasına son 13 gün kaldı

Oyuna girer ana görev yapmaz başka şeylerle zaman geçirir ve oyun bitmez. Bu çok doğal bir şey insanları olumsuz beklentiye sokuyorlar. Sonra çıktıktan sonra aa 40 saatte bitiyormuş diyecekler kötüleyecekler. Yani 175 saatte bitiremedim değil, 'bitirmedim' olacak. Geliştirici olumsuz pazarlama yapıyor.

Oynayan kişi bir tester. Yani bizim yapmayacağımız her şeyi yapıyor. Sıkıntı var ama yanlış pazarlama değil bence.

Arkadaşlar konsol için kutular hazırlanıp yollandı bile hiç mi Twitter’dan paylaşılan gönderilere bakmıyorsunuz ne ertelenmesi acaba?
Bence Cyberpunk çok abartılıyor, 170 saat civarında oynanış süresi sunması çok güzel ama bu kadar abartmaya gerek var mı emin değilim.
İsteyen abartır bunda ne kötü şey var istemeyen oynamaz kimseyi zorla hype yapan yok

Olası bir yeniden ertelemeye karşı kendimi hazırlamak için bunu masaüstü arkaplanı yaptım.

cats.jpg

Oynayan kişi bir tester. Yani bizim yapmayacağımız her şeyi yapıyor. Sıkıntı var ama yanlış pazarlama değil bence.
Açıklama yanlış işte. Bitiremedim ile bitirmedim farklı şeyler. 175 saatte bitiremedim dersen oyun çıkınca 30 saatte bitiren adam ağır bir dille eleştirir. Bu da pazarlama hatası işte. Neyse oyun güzel olsun da

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı