Cyberpunk 2077 DLSS 3.0 vs DLSS 3.5

Yazılım konusunda kusursuz değiller. Ben en son sürüm yerine hala sorunsuz sürümleri kullanıyorum ve FPS yeni sürümlere göre daha yüksek.
Hocam konu dışı ama hangi sürümünü kullanıyorsunuz, hangisi sorunsuz? her güncellemeden sonra biraz daha düşüyor performans eski sürüme dönmeyi düşünüyorum.
 
Hocam konu dışı ama hangi sürümünü kullanıyorsunuz, hangisi sorunsuz? her güncellemeden sonra biraz daha düşüyor performans eski sürüme dönmeyi düşünüyorum.
536.99 olması gerekiyor.

Bu arada PC açamıyorum şuanda yarın akşam hangi sürümü kullandığıma bakarım şuan tahmini söyledim yanlış olabilir.
 
Nvidia gerçekten yazılım konusunda rakipsiz bir firma. Bir de şu PC'ye çıkan oyunların sistem gereksinimleri, optimizasyon problemlerini de bir çözülse harika olacak. CP 2077 2.0 1080P High ayarlarda oynayabilmek için istenilen sistem gereksinimi şaka gibi gerçekten. İnsanı konsol almaya itiyorlar artık. Neden bu kadar zor PC tarafına oyunları optimize etmek anlamıyorum.
Aslında sistem gereksinimlerine bakmak çok doğru sonuçlar vermiyor.
Örneğin starfield optimizasyon sorunlu olsa da minimum 8 vram 1070ti istiyor ancak ben 3050 4 VRAM ile orta ayarlarda da 40 FPS lerde oynayabiliyorum.
Diğer bir örnek de Jedi Survivor. Ona da dlss geldiği için şuan ben 4 VRAM ile orta ayarlar 40 60 FPS arası oynayabiliyorum. Bu ara da Jedi de 6 VRAM ile 8 vram minimum için öneriyor.

Buna benzer durum c2077 içinde var. Önerdiği minimum 6 8 vram ancak 4 vrama sahip bir karta 6 vrama sahip bir kartta dlss yardımı ile 50 60 FPS lerde oynayabiliyor. Burada tabiki minimum kartlar için yüksek ve ultra ayarlar hayal olur. Bu tür saydığım kartlar genellikle orta ayarlar da oynanış için.
 
Allah Jensen reisten razı olsun. DLSS, Frame Generation, RR derken heykeli dikilecek adam vallahi. Bence herkes RTX 4000 serisi kart kullanmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
The more you buy the more you save.

Herkes 4000 serisi kullanma ile kalmamalı, herkes 4090 almalı.

Neden? Çünkü the more you buy the more you save.

Sonra da herkes çıktığında ilk günden 5090 almalı.

Neden? Çünkü... Evet doğru tahmin ettiniz.
 
NVIDIA gerçekten yazılım konusunda rakipsiz bir firma. Bir de şu PC'ye çıkan oyunların sistem gereksinimleri, optimizasyon problemlerini de bir çözülse harika olacak. Cp 2077 2.0 1080p high ayarlarda oynayabilmek için istenilen sistem gereksinimi şaka gibi gerçekten. İnsanı konsol almaya itiyorlar artık. Neden bu kadar zor PC tarafına oyunları optimize etmek anlamıyorum.

Binbir çeşit sistem var
Zor ama optimize edilebilir
Konsol 1 çeşit.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı