Cyberpunk 2077 FPS sonuçları

Tartışmayı bırakın arkadaşlar. Oyunun optimizasyonu gayet iyi bu konu tartışmaya kapalı. Çıktıntan sonra keyif almaya bakın gayet güzel duruyor şahsım adına ben bu oyuna en az 200 saat gömerim. 3 farklı yaşam biçimi olduğu için baştan oynamayı da dahil ediyorum 200 saatin içine tabii bu hayat yolları ne kadar farklılaştırıyor oyunun gidişatını onu hep beraber göreceğiz.
 
Aynısını bende belirttim daha oyun çıkmadan ilk güncellemesi gelmeden hemen balon patladı çöp diyenler oldu insanlarımız çok meraklı bilmediği şeyler hakkında fikir beyan etmeye.

Hocam en iyisi hiçbir incelemeye bakmadan direk oyunu oynamak çünkü bu inceleme sitelerinin çoğu saçmalıyor zaten oyun tam olarak çıkmadan 30 saatlik oynamayla inceleme yapmak ne ya?
 
GTX 1660 Super'i b ir yorumlayın abi Cyberpunk optimizasyon sonrası hangi ayarda kaç fps alırız.
Optimizasyon vaat ettikleri kadar iyi gibi görünüyor değilse bile yüksek ayarlarda 50 FPS kadar alabilirsiniz. Spoiler yememek için benchmarklarda bile çok fazla bir şey izlemedim.
 
GTX 1050 Ti testleri yayınlandı mı acaba? Çok heyecanlıyım son 1 gün yahu. :D.

Daha hiçbir Benchmark yok bir tek bu arkadaş canlı yayında inceliyor. Sanırsam 14.00'da kalktı ambargo daha 1 saat olmuş akşama doğru çoğu ekran kartı gelmiş olur herhalde.
 

Geri
Yukarı