Cyberpunk 2077 FPS sonuçları

Cikisina kadar zaman gecsin diye ya :D dakika basi saate baka baka bir hal oldum sabahtan beri :D.

Şehir inanılmaz detaylı duruyor ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafikler diyebilirim ki ben RDR 2 delisi bir insanımdır kimse bana RDR 2'nin grafikleri daha güzel demesin. Tabi atmosfer tartışılır kimi bu temayı sevmez kimi RDR 2'nin temasını daha çok sever. Daha uzak çizim mesafesini göremedim ama arkadaş daha manzaralı bir yere çıkmadı onu da gördükten sonra net yorum yaparım.
 
Şehir inanılmaz detaylı duruyor ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafikler diyebilirim ki ben RDR 2 delisi bir insanımdır kimse bana RDR 2'nin daha güzel demesin grafikleri. Daha uzak çizim mesafesini göremedim ama arkadaş daha manzaralı bir yere çıkmadı onu da gördükten sonra net yorum yaparım.
Twitch’te geziyorum birini bulursam sehri bos bos gezen oyun cikana kadar zaman geciririm :D oyun oynayayim dedim girince aklima CP77 geliyor devam edemiyorum 😂
 
@Palamutkafali Bi youtube kanalı GTX 1050 Ti'yi gece 2 buçukta testleri yayınlayacakmış. Zaten oyun gece 3 te çıkacak. Çok saçma ya.
@Palamutkafali Hocam 1050 Ti sanırım 1080p medium da 19 FPS alıyormuş. İnternetten araştırdığıma göre.
 
Son düzenleme:
Daha ilk ara sahneden RX 580 ile 1080p orta 30 FPS :(
Umarım güzelce yamalanır.

Ekran Görüntüsü (45).png


Ekran Görüntüsü (46).png
 
Muhtemelen bi yayıncıdan bakmıştır.
Yayıncılar ne zamandan beri Afterburner açıyor? :D

GOG önyüklemesine crack dosyaları atınca çalışıyor.

Bundan 2 önceki mesajıma bakarsan düzenleme ile monitörün fotoğrafını ekledim Cyberpunk açıkken. Sonuçlar maalesef ki gerçek.

8468ee36-79e5-4bd2-817f-17d5d21847aa.jpg


Nasıl oynuyorsunuz oyunu? Gece 3'te değil mi?
O Steam için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı