Cyberpunk 2077 için Metacritic puanları sunulmaya başlandı

Balon olacağını diğerleri kadar düşünenlerden değildim fakat içime kuşku düştü bu puanları görünce. Minimum 95 bekliyordum. GTA 4 GTA 5 RDR2 gibi çok iyi sayılan oyunların puanları 97-98 firmanın önceki oyunu Witcher 3'ün bile 93.

Hocam bazı düşük puanlar var. O puanları veren eleştirmenler oyunda fazla bug olduğu için vermişler. Bence o yüzden puanı düşük gözüküyor.

Oyunu almayıp alanlara "ulan o kadar da boktan oyundu, ben biliyordum, gittin bi ton para verdin haa, bak ben vermedim, çünkü ben senden akıllıyım" mesajı verebilmek için bir taraflarını yırtan güruha gülüp geçiyorum. Oyun güzel veya değil, neyin kafasını yaşıyorsunuz günlerdir ya. Güzel olsa da olmasa da kırılmış halini indirip oynayacaksınız nasılsa. Bi bırakın ya. Salın yakasını bi. Rahatlayın. Gevşeyin.

Böyle beklenen bir oyuna göre çok düşük.
Ben gayet yerinde görüyorum. Bu oyun bir serinin son halkası değil. Witcher 3 ile karşılaştırılması da bu açıdan doğru olmaz. Bir kapı aralayacağını düşünüyorum ve bunu yüksek RPG etmenleri ile yapacaktır. Üstüne hikayeyi de ekleyince yoğun bir oyun olmuştur.

CD Projekt, aptal değil. Witcher 3 gibi bir evren inşasını biliyorlardı. İsteseler bu oyunu benzer mantık ile oluşturabilirlerdi. Yaptıkları ve sundukları şey, yapısal olarak bambaşka.

Belki de o kadar kötüdür. :/ İade konusunda çok kararsızım.
2 tane düşük puan var, geriye kalan tüm olumlu puanları niye görmezden gelerek iadeyi düşündünüz?

Balon olacağını diğerleri kadar düşünenlerden değildim fakat içime kuşku düştü bu puanları görünce. Minimum 95 bekliyordum. GTA 4 GTA 5 RDR2 gibi çok iyi sayılan oyunların puanları 97-98 firmanın önceki oyunu Witcher 3'ün bile 93.

Nereden bakıyoruz bu sayılara? Steam'den baktığım kadarıyla;

GTA 5 - 96
RDR2 - 93
GTA 4 - 90

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı