Cyberpunk 2077 için PC vs PS4

Geçmiş oyunlara bakarsak CD Projekt Red’in konsol optimizasyonu konusunda çok iyi olmadığını söyleyebiliriz. RDR2’de yaşananın tam tersi gibi bir durum olabilir. Zamanında PS4’ten daha güçsüz sistemler daha akıcı oynatabiliyordu mesela Witcher’ı. Ama ben yine de buna iyi çalıştıklarını düşünüyorum.

Kasma falan yok gayette güzel oynanıyor Cyberpunk oynatır.
Göz var nizam var, sürekli kasmasa da şehirlere ve kısmen büyük kasabalara girerken drop giriyor ve gezinirken de fps çok düşüyor. Dağda bayırda gezerken çok bir sıkıntı olmuyor.

Hadi diyelim senin PS4'ünde bir üretim hatası, şans işi oldu ve daha iyi performans veriyor, kasmıyor. Bunu genele vurup "gayet de güzel oynanıyor" demen yanlış. Bir sürü test videosu var ve atıldı konuya zaten. Bu videolarda fark gözle görülüyor.

Oyun oynanmıyor değil, oynanıyor fakat "gayet güzel" veya akıcı oynanmıyor. "Tamam da benim PS4'te oyun kasmıyor ne yapabilirim?" demişsin fakat başkalarına tavsiye veriyorsun ve açıkça ortada ki RDR2 her konsolda sendeki gibi çalışmıyor. Tavsiye vereceğin zaman bunları göz önüne al.

Ben yeni bir PC veya yeni bir gen konsol düşünmüyorum fakat PS4 yine Cyberpunk'u iyi oynatacaktır fakat kaç FPS olur bilemem. 26-29 bekliyorum.
Saint bir adam değil. Ve Doğrusu Saint Denis. Saint Denis, Lemoyne eyaletinin baş kentine verilen isimdir. Ve günümüz Fransa'sında bulunmaktadır.
Oyunu fazla oynamadım cahilliğime verin 😟

RDR2'de akıcı oynatan PS4 Cyberpunk'ta kasar mı?
Cyberpunk gibi bir oyunu imkan varsa PC de oynamak çok daha mantıklı düşük ayarlar ve 30 FPS (sabit verebilecek mi o da belli değil) ile PS4 veya XBOX One da oynamak çok güzel bir deneyim yaşatmaz.

Akıcı mı? Akıcı mı? Hahahahahahaha.

Ben herhangi bir kasabaya girdiğimde konsol daha 30FPS tutmakta zorlanıyorsa buna akıcı denilmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Digital foundry son noktayı koydu.

İnternetin muhteşem, bence oyunu Steam'den satın alıp GeForce Now üzerinden oyna. Sırf bu oyun için PS4 almaya değmez artık.

Ben RDR2'yi PS4 Slim'den oynadım digital foundry ya yalan söylüyor ya da oyun iyi güncelleme almış akıyor resmen oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı