Cyberpunk 2077 İncelemesi

Güzel inceleme olmuş, eline sağlık.

Ben de inceleme yapacaktım ama İnternetim yüzünden düzgünce hareket edemiyorum. Eh, konu CBP 2077 olunca kısa ve öz bir şey yazamam ve haliyle oyuna yeniden başlamam gerekebilir çünkü her şeyi hatırlamam imkansız. Umarım fırsat bulduğum zaman güzel bir inceleme konusu açabilirim.

Online modu iptal edildi maalesef ki.

Tam olarak iptal edildi diyemeyiz hocam. Daha çok şu anki plandan çıktı diyebiliriz, öncelik oyunun şikayetlerine göre düzeltilmesi ve DLC'lerin çıkması. Ardından tahminime göre 2022 ortasına kadar Online kısmı gelecektir, en kötü 2023'ün başlarında görürüz ama illaki gelecektir.
 
"Cyberbug 2007" sandığınız gibi komik bir kelime değil. Sadece "Espri yapmayı bilmiyorum." gibi bir anlam çıkıyor ortaya. Son halini bilmeden yorum yapmayın.
"Nasıl fanboy olunur?"un canlı kanlı bir örneğisin, seni tebrik ediyorum. Hayatının devamında başarılar diliyorum. Bu arada son halini de biliyorum oynamadan kötüleyen kitleden sanmayın bence herkesi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir defa bitirdim ve öldüm ikinci defa başladım farklı bir senaryo ile benim anlamadığkm her senaryoda karakter hep ölüyor mu?
 
"Nasıl fanboy olunur?"un canlı kanlı bir örneğisin, seni tebrik ediyorum. Hayatının devamında başarılar diliyorum. Bu arada son halini de biliyorum oynamadan kötüleyen kitleden sanmayın bence herkesi.
Eğer "Fanboy" olsaydım oyunun puanı 10/10 olurdu. Sanmıyorum zaten, geneli öyle.
Ben bir defa bitirdim ve öldüm ikinci defa başladım farklı bir senaryo ile benim anlamadığım her senaryoda karakter hep ölüyor mu?
Hayır, seçtiğiniz sona bağlı.
 
Oyunu çıktığı gün oynadım. Ve sadece diyorum ki keşke şu buglar vs. olmadan önce çıksaydı. Tepkiler çok olumlu olurdu. Oyun cidden güzel. Cidden uğraşılmış hikayesine sunumuna vs. oynanışı mekanikleride iyidi.

Özellikle hikayesine ve yan görevlerine bayıldığım bir oyun. Hele o son görev yok mu? Beni çok etkilemişti. V'nin şarkıyı mırıldandığı kısım falan tüylerimi ürpertmişti. Ama insanlar oyuna bakıp oyunu eleştirmek yerine sadece buglarına baktılar.

Tek odak orası oldu ve buda bence iyiyi görmelerini büyük ölçüde etkiledi. CDPRED bu oyunu bugsız çıkarsaydı cidden alacağı tepkinin büyük ölçüde olumlu yöne kayacağını düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı