İnceleme Cyberpunk 2077 İncelemesi!

Optimizasyon özürlüsü bir oyun, yoksa ben tüm kusurlarına rağmen sevebilirdim onu...

Oyun ilk çıktığında buglar fazlaydı ama bayağı bir düzelme var, tekrardan başladım 20.saatteyim öyle fazla etkileyecek bir bugla karşılaşmadım bir kaç küçük bugla karşılaştım sadece. Güzel inceleme.

Optimizasyon olarak 3050 ile High ayarlarda DLSS Kalite'de rahatlıkla oynuyorum, DLSS kapalıyken de genellikle 60 üstü FPS veriyor.

CD projektin yayınladığı 2.büyük oyun bu daha bir Rockstar'ya da Ubisoft tecrübesi yok zamanla toparlayacaktır.

Cpd'yi çok severim, ancak bu oyunda yaptıkları her şey, pazarlamasından tut oyunun ta kendisine kadar çok büyük hatalarla doluydu. Toparlayacaklarından eminim, çoğu kişi bilmez ama Witcher 3'te bir sürü sorunla çıkış yapmıştı, şu an olduğu durum belli.

CD projektin yayınladığı 2.büyük oyun bu daha bir Rockstar'ya da Ubisoft tecrübesi yok zamanla toparlayacaktır.
Kesinlikle katılıyorum.
Kesinlikle. Patchler ile baya düzeltilmiş. Dediğinize ben de katılıyorum. Sisteminiz daha üst tabi. Bende de Series S var. Gayet iyi performans veriyor.

Evet cpdnin en sevdiğim yönü bu hata yapsalar bile toparlayıp kalkabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…