İnceleme Cyberpunk 2077 İncelemesi!

Evet cpdnin en sevdiğim yönü bu hata yapsalar bile toparlayıp kalkabiliyorlar.
Zaten yeni başlayan şirketler genelde böyle hatalarla başlayıp çok geliştiriyor sonrasında kendini. Tabi yeni başlayan bir şirket sayılamaz CDPR de ama sonuç olarak bir Rockstar da değil.

Hocam misal bu partner kısmında bazı özellikler var. Judy alvarez misalen lezbiyen. Sadece kadın karakter ile partner olabiliyor.

Şu kadın hatırlıyorum bir arkadaşım onunla s*ks yapmak için almıştı ama lezbiyen olduğunu görünce iade etmişti o zaman bende oynayınca v yi kadın yaparım.

Şu oyunu kıracak şekilde güçlü bir karakter yapmadığım için pek sevmemiştim, belki yan görevler ile karakteri kasınca daha çok zevk verir bilemiyorum. Yan görevleri sarmamıştı beni.

Şu kadın hatırlıyorum bir arkadaşım onunla s*ks yapmak için almıştı ama lezbiyen olduğunu görünce iade etmişti o zaman bende oynayınca v yi kadın yaparım.
Arkadaşın baya zenginmiş Satmasaydı karakter değişseydi

Şu oyunu kıracak şekilde güçlü bir karakter yapmadığım için pek sevmemiştim, belki yan görevler ile karakteri kasınca daha çok zevk verir bilemiyorum. Yan görevleri sarmamıştı beni.
Yan görevler genelde hep çatışmalı şeyler. Farklı bir şey çok yok.

Allah razı olsun hocam depresyondaydı arkadaş hayatına son vermeyi falan düşünüyordu hayata bağladınız çocuğu.
Eyvallah hocam böyle mesajları görünce daha bir hevesle yazıyorum incelemeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…