İnceleme Cyberpunk 2077 İncelemesi!

İkisinin arasında tercih yapamıyorum ikisi de mükemmel.
Şuanda cs envanterimden kasaları satarsam (sticker kapsülleri saymıyorum onlar tke başına 250 falan ediyor.) 190 tl filan alıyorum ve bu paraya ikisinden birisini almak istiyorum. Şuan açık dünya oyunu olarak oynancak çok oyunum var yani Cyberpunk bayar mı bilmiyorum. Kapsülleri de yazın satarsam almadığım oyunu alırım büyük ihtimal zaten.

Ne tür oyunları sevdiğinizi yazın öneri yapalım
Hocam strateji, indie, hard RPG, ve hades tarzı oyunlar dışındaki oyunları seviyorum. Yani 2 oyun da bana uygun. Bana daha çok GoW daha iyi gibi geldi ama bilemedim.

https://steamcommunity.com/id/enes_yldrm_1 Steam hesabım.

Hikayeli oyun seviyor musunuz?

Daha doğrusu şöyle sorayım daha modern şeyleri mi seviyorsunuz yoksa mitolojik olayları mı? Bir hikayeye bağlı mı gitmek istiyorsunuz yoksa kendi seçimlerinizi de yapmayı mı?

Bence GoW alın hem hikayesi sürükleyici hem de oynanışı şiir gibi. Cyberpunk oynamadım yorum yapmayacağım ama bana (kaliteli bir oyun olsa da) GoW kalitesinde değilmiş gibi geliyor.

Bana her şekilde uygun yani 2 tarzı da seviyorum.
Steam Cyberpunk fiyatı 250₺. GoW ise 197₺. Ekonomik olarak size hangisi daha uygunsa onu alabilirsiniz.

Yani açıkça açık dünyası biraz kısıtlanmış. Daha hikaye odaklı ve kendi seçimlerimizi yapabildiğimiz modern bir GTA oyunu gibi Cyberpunk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…