Cyberpunk 2077 ışın izleme başlatması hatası

baranyusufvural

Femtopat
Katılım
8 Şubat 2024
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyunu başlattığımda görseldeki hatayı alıyorum. Sürücülerim güncel. Çözümü bilen var mı?

Görsele bakamayanlar için hata şöyle: Cyberpunk 2077 ışın izleme başlatması sırasında bir hata ile karşılaştı ve şimdi zorla kapatılacak. Günü geçmiş ve bozuk sürücüler bunun başlıca sebeplerindendir. Oyunu bir sonraki başlatmanızdan önce sürücülerinizi silip yeniden yükleyin.

Ekran görüntüsü 2024-02-10 154118.png


Format attım halen düzelmedi. Konu günceldir.
 
Son düzenleme:
Aynı hatayı alıyorum ben de. Ekran kartı sürücümün tarihi 05.05.2022 iken bu hatayı alıyorum ama bilgisayarımda her oyunda en iyi performansı veren sürücü otomatik yüklü gelen bu sürücü. En son sürüme güncellediğimde oyuna girebiliyorum ama her saniye fps drop oluyor. GPU belleğinin MHz'si 6000'den 800'e düşüyor sürekli olarak ve bu yüzden çok fazla fps drop oluyor. Bu sürücü hariç hangi sürücüyü indirirsem sorun çıkıyor. Oyunu 2 ay önce aldım ve şimdi oynamaya vaktim oldu ama oynayamıyorum.
 
Aynı hatayı alıyorum ben de. Ekran kartı sürücümün tarihi 05.05.2022 iken bu hatayı alıyorum ama bilgisayarımda her oyunda en iyi performansı veren sürücü otomatik yüklü gelen bu sürücü. En son sürüme güncellediğimde oyuna girebiliyorum ama her saniye FPS düşmesi oluyor. GPU belleğinin MHz'si 6000'den 800'e düşüyor sürekli olarak ve bu yüzden çok fazla FPS düşmesi oluyor. Bu sürücü hariç hangi sürücüyü indirirsem sorun çıkıyor. Oyunu 2 ay önce aldım ve şimdi oynamaya vaktim oldu ama oynayamıyorum.

Hocam ben NVIDIA'nın kendi ekran kartı uygulamasını indirdim oradan guncelledim. Problem cozuldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopta Control oyunu yüklüydü ama hiç oynamamıştım. O oyunda RTX teknolojisi var mı bir bakayım diye girdim, varmış. Şu an laptopta otomatik yüklü gelen eski sürücü varken oyunda RTX teknolojisi ve DLSS'i kullanabiliyorum. Cyberpunk'a ait bir sorun galiba bu. Oyuna ait görüntüleri de aşağıya bırakıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • DLSS Off & RTX Off.png
    DLSS Off & RTX Off.png
    3 MB · Görüntüleme: 18
  • DLSS On & RTX Off.png
    DLSS On & RTX Off.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 19
  • DLSS On & RTX On.png
    DLSS On & RTX On.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 17

Yeni konular

Geri
Yukarı