Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

O anlamda demedim yani bende sadece silah hissi sanki COD oynuyomuşum gibi his verdi ben beğendim onun için demiştim.
Warzone'un Vuruş hissi tatmin edici mesela. Ya da BF5'deki vuruş hissi. Yıllardır savaş oyunu yapan ve bu vuruş hissi olayını çözmüş firmalarla kıyaslamanın doğru olmayacağını düşündüm. Bana COD'u pek anımsatmadı. Silahtan silaha baya değişen kendine has bir vuruş hissi var.

RPG ne olay vardır kanka?

Bu oyunu kimse GTA 5 ile kıyaslamıyor aslında. Oyun zaten RPG olarak değerlendiriliyor ve o açıdan kötü bulunuyor. Bunu bir türlü anlamıyorlar arkadaş. Ayrıca GTA 5 bile bir RPG sayılır zaten.

Bu oyunu kimse GTA 5 ile kıyaslamıyor aslında. Oyun zaten RPG olarak değerlendiriliyor ve o açıdan kötü bulunuyor. Bunu bir türlü anlamıyorlar arkadaş. Ayrıca GTA 5 bile bir RPG sayılır zaten.
GTA 5'in RPG olarak sayıldığını öğrenmiş oldum evet evet bir yaşıma daha girdim.
Kıyaslayan yok diyen arkadaş fazla takılmıyor forum tarzı yerlerde galiba ahaha :D

Warzone'un Vuruş hissi tatmin edici mesela. Ya da BF5'deki vuruş hissi. Yıllardır savaş oyunu yapan ve bu vuruş hissi olayını çözmüş firmalarla kıyaslamanın doğru olmayacağını düşündüm. Bana COD'u pek anımsatmadı. Silahtan silaha baya değişen kendine has bir vuruş hissi var.
Onu örnek olarak verdim yani gerçekten silahla oynanan bile vuruş hissi güzel olan oyunlar anlamında.(Bu arada Warzone oynama fırsatım olmadı)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı