@benimişte v2, neden yalan dolan bilgiler veriyorsun? Amacı ne? Küçümsemek falan mı?
@benimişte v2, neden yalan dolan bilgiler veriyorsun? Amacı ne? Küçümsemek falan mı?
Warzone'un Vuruş hissi tatmin edici mesela. Ya da BF5'deki vuruş hissi. Yıllardır savaş oyunu yapan ve bu vuruş hissi olayını çözmüş firmalarla kıyaslamanın doğru olmayacağını düşündüm. Bana COD'u pek anımsatmadı. Silahtan silaha baya değişen kendine has bir vuruş hissi var.O anlamda demedim yani bende sadece silah hissi sanki COD oynuyomuşum gibi his verdi ben beğendim onun için demiştim.
RPG ne olay vardır kanka?Cyberpunk RPG kitleye hitap eden bir oyun, GTA 5 ile karşılaştırmak fanboyluğa kaçar.
Ama bana kalırsa Cyberpunk aşırı abartıldı..
RPG ne olay vardır kanka?
GTA 5'in RPG olarak sayıldığını öğrenmiş oldum evet evet bir yaşıma daha girdim.Bu oyunu kimse GTA 5 ile kıyaslamıyor aslında. Oyun zaten RPG olarak değerlendiriliyor ve o açıdan kötü bulunuyor. Bunu bir türlü anlamıyorlar arkadaş. Ayrıca GTA 5 bile bir RPG sayılır zaten.
GTA V RPG kanka ne de olsa ateş ettikçe statların yükseliyor (!)GTA 5'in RPG olarak sayıldığını öğrenmiş oldum evet evet bir yaşıma daha girdim.
Kıyaslayan yok diyen arkadaş fazla takılmıyor forum tarzı yerlerde galiba ahaha![]()
Onu örnek olarak verdim yani gerçekten silahla oynanan bile vuruş hissi güzel olan oyunlar anlamında.(Bu arada Warzone oynama fırsatım olmadı)Warzone'un Vuruş hissi tatmin edici mesela. Ya da BF5'deki vuruş hissi. Yıllardır savaş oyunu yapan ve bu vuruş hissi olayını çözmüş firmalarla kıyaslamanın doğru olmayacağını düşündüm. Bana COD'u pek anımsatmadı. Silahtan silaha baya değişen kendine has bir vuruş hissi var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.