Cyberpunk 2077 Kötü Bir Oyun mudur?

Oyunun buglarını falan bir kenara bıraktım, oyunda TPS modu yok. Hele ki bir RPG oyununda...

Hocam oyunu savunmuyorum hataları var ama bu oyun TPS olsaymış bu daha kötü olurmuş diye düşünüyorum. Oyun sanki FPS için dizayn edilmiş ve bence çok daha iyi bir seçim olmuş. TPS ile oyuna bağlanmamız zorlaşabilirdi.

Evet. Bazıları buglar yüzünden eleştirilmemeli, yazılım yapmak kolaysa siz yapın demiş de yazılımcı bu adamlar? Hadi bug normal diyelim, niye hiç bir Rockstar oyununda buga denk gelmedim? (GTA 4'de, 2 tane vardı oyun seyirini etkilemiyordu).

Evet. Bazıları buglar yüzünden eleştirilmemeli, yazılım yapmak kolaysa siz yapın demiş de yazılımcı bu adamlar? Hadi bug normal diyelim, niye hiçbir Rockstar oyununda buga denk gelmedim? (GTA 4'de, 2 tane vardı oyun seyirini etkilemiyordu).

Hocam RDR2 çıktığında insanlar 1070 ile 30FPS oynuyorlardı oyunu. Optimizasyon hataları yapıyordu Rockstar'da. İlk çıktığında bu hatalar normal bence. Ama keşke olmasaydı :(.

Hocam RDR2 çıktığında insanlar 1070 ile 30FPS oynuyorlardı oyunu. Optimizasyon hataları yapıyordu Rockstar'da. İlk çıktığında bu hatalar normal bence. Ama keşke olmasaydı :(.
Optimizasyon başka bir boyut, oyun da ilerlemeyi engelleyen bir durum değil açıkçası. Bende PS4 üzerinde oynamıştım kasabalarda takılıyordu oyun ama işte gene de bug yok.

RPG bir oyunu açık dünya bir oyun ile karşılaştırmak saçmalıktan ibaret.
Oyun çıkalı 4 gün oldu bug ve optimizasyonu ile gömmeye devam. Optimizasyonu berbat onda hemfikiriz. Ama 4 günlük bir oyunu Bug'ları ile gömmekte sıktı artık.
Rockstar ve CD project Red'i karşılaştırmak bile saçma. Neden biri usta artık ismini biliyoruz 20 seneyi geçen bir oyun geçmişi var. Bir diğer tarafta ise hala acemi olan bir firma.
Burada sadece PC için çıkış yapılsaydı oyuna başta 2 3 ay sonra diğer platformlara çıkış olsaydı çok daha az sorunlu bir oyun ile karşılaşırdık. Kaldıramayacağı yükün altına girdin CDPR burada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı