Cyberpunk 2077 kötü müydü?

Bethesta'nın aklınıza gelebilecek her RPG oyununu oynadım, Fallout 1, 2 ve brotherhood bile dahil.
Orada yazdığımı hikaye gördüğüm en iyi hikaye demen üzerine yazdım zaten. Yüzlerce oyun bitirmiş biri olarak Cyberpunk'ın hikayesi ilk 100 listeme bile girmez açıkçası. Bethesda dışında hikayeli oyun yapan onlarca firma var piyasada.

Orada yazdığımı hikaye gördüğüm en iyi hikaye demen üzerine yazdım zaten. Yüzlerce oyun bitirmiş biri olarak Cyberpunk'ın hikayesi ilk 100 listeme bile girmez açıkçası. Bethesda dışında hikayeli oyun yapan onlarca firma var piyasada.
Rpg kanadında en güçlü oyunlara sahip olan firma olduğu için bethesta'yı örnek verdim zaten..

Gidip Fallout, Mass Effect veya Elder Scrolls serilerinden herhangi bir oyunu oynayıp daha sonra gelip Cyberpunk 2077 oyna, hangisi rol yapma görürsün.

Ben Skyrim'de bile meyhaneye gidip oturabiliyorum ama devasa Night City'de hikaye dışında mekana girip oturup elimle içeceğimi içemiyorum ayakta satın alıyorum her şeyi. Bu ne lan şimdi sen devasa, mükemmel tasarımlı bir şehir ve mekanlar yap ama şöyle bir oturamayalım.

Cyberpunk RPG değil diyenin RPG'den haberi yoktur. Oyun çok güzel, 2070'li PC'de oynadım mis gibi aktı ancak konsol kanadında oynanmayacak kadar rezil olduğunun farkındayım. Oyun kusursuz değil çok fazla sorunu var kesinlikle ama son zamanlarda en çok kayif aldığım oyundu, net. RDR2 cidden çok bunaltmıştı beni ama Cyberpunk'ı 2 kere bitirdim.
Cyberpunk dışında kaç rol yapma oyunu oynadım mesela? Ben düzinelerce oynadım, yeni konu aç tartışalım istersen. CDPR bile oyunun rol yapma olmadığını kabul etti sen hala rol yapma diyorsun.

Silah mekanikleri rezalet ötesi, daha önce bu kadar kötü bir oyun görmedim sanırım bu konuda. Hikayesi iyi değildi. Araç mekaniği kötü.

Cyberpunk dışında kaç rol yapma oyunu oynadım mesela? Ben düzinelerce oynadım, yeni konu aç tartışalım istersen. CDPR bile oyunun rol yapma olmadığını kabul etti sen hala rol yapma diyorsun.
Ya bilader AC:Valhalla'da bile "rol yapma" tagi var, çok mu RPG o? Geç bu muabbeti. Tonla RPG oynadım ben de, merak etme. Mass Effect serisinin ağır hastasıyım, Fallout'lar, Elder Scrolls'lar falan oynadım merak etme. Bunların içinden en çok RPG gibi hissettiren Cyberpunk oldu. Karakterimi istediğim şekilde kullanabildiğim tek oyun oldu.

Ben Skyrim'de bile meyhaneye gidip oturabiliyorum ama devasa Night City'de hikaye dışında mekana girip oturup elimle içeceğimi içemiyorum ayakta satın alıyorum her şeyi. Bu ne lan şimdi sen devasa, mükemmel tasarımlı bir şehir ve mekanlar yap ama şöyle bir oturamayalım.
İşin açığı zevkli olurdu. Online modu çıktığında eklerler belki. Çıkabilirse tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı