Çözüldü Cyberpunk 2077 minimum ayarlarda kötü mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
30 dk az olmuyor mu hocam? Zaten oyunun başına oturunca zamanın ne ara geçtiğini fark etmiyoruz.

Eğer internet hızınız yeterliyse gerforce alarak istediğiniz oyunu Ultra ayarlarda oynayabiliyorsunuz.

Nasıl yani? Bizim için oyunu serverdan mı oynatıyorlar?

Çalışma prensibini tam olarak bilmiyorum. Kendi sitesine girerek daha sağlıklı bilgiler edinebilirsin.

Hocam Avrupa hesabı ne oluyor. VPN kullanarak falan Avrupa üzerinden mi hesap açıyoruz?
Evet vpn kullanarak hesap açıyoruz oyuna gireceğimiz zamanda vpn açıyoruz oyuna girince vpn'i kapatıyoruz oluyor.

Buyurun FH4 demo 2K Ultra benckmark sonucu:

1651180147432.png

Not: İşlemci overclocklu.

FSR ultra quality açabilirsin, fena değil. Ben sana şu ayarları öneririm bakalım kaç FPS verecekler. Düşükten daha iyi görüntü sunacaktır, görüş alanını 80 yapabilirsin.

Eki Görüntüle 1372724
Eki Görüntüle 1372723
Hocam tekrardan merhabalar,
oyunu indirdim fakat FPS beklediğimden de düşük çıktı. Ayarların hepsi kapalı/düşük olmasına rağmen 25 FPS zar zor veriyor. FPS için ekstradan yapılacak bir şey biliyor musunuz acaba?

Hocam tekrardan merhabalar,
oyunu indirdim fakat FPS beklediğimden de düşük çıktı. Ayarların hepsi kapalı/düşük olmasına rağmen 25 FPS zar zor veriyor. FPS için ekstradan yapılacak bir şey biliyor musunuz acaba?

FSR Ultra kalite aç bakalım.

FSR Ultra kalite aç bakalım.
Hocam PC gençleşti resmen bu kadar mı fark eder :)
FSR ultra kalite açtığım da yaptığım perf. testinde normalde mekan içi 18 FPS alırken 27'ye çıktı.
Ultra Performansta ise 50 FPS gördü fakat görüntü kalitesi çamurla birebirdi.
Bu yüzden FSR'i dengeliye veya kaliteliye çekmeyi düşünüyorum. Görüntü kaybını da normal ayarları yükselterek geri kazanabilirim sanırım.

Hocam PC gençleşti resmen bu kadar mı fark eder :)
FSR ultra kalite açtığım da yaptığım perf. testinde normalde mekan içi 18 FPS alırken 27'ye çıktı.
Ultra Performansta ise 50 FPS gördü fakat görüntü kalitesi çamurla birebirdi.
Bu yüzden FSR'i dengeliye veya kaliteliye çekmeyi düşünüyorum. Görüntü kaybını da normal ayarları yükselterek geri kazanabilirim sanırım.

Ultra performans tabii ki rezalet oralara inme ancak ultra kalite oldukça sağlam, kalite ayarı da fena sayılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı