Cyberpunk 2077 nedir?

Arkadaş ona bakarsanız GTA V traileri bir şeye benzemiyordu, oyun da bana göre çok balon. CP2077 trailer ve söylentilerini daha duyar duymaz o kadar şahane oyuna hangi akılla balon diyorsunuz?

Herkesin bir oyundan beklentisi farklıdır, benim için balon.

Senin için şahane olabilir.

Her şeyin robotik olması şahsen beni aşırı sıkan bir şey, hiçbir zaman robotik şeyleri sevmemişimdir. Bir süre sonra 2077 temasının sıkacağına inanıyorum.

Aksiyon dolu bir oyun kesinlikle değil. Öncelikle bunu bir insanların kafasında oturtması gerek.Gideyim bomba atayım etrafı patlayım diye oynanacaksa uzak durun. Şahsi fikrim witcher 3 gibi bir yapımda bulunan firma bana güven veriyor ve bu oyunun da hatırlanacak bir oyun olacağını düşünüyorum. Şuana kadar izlediğim gameplay videoları vs bunu gösteriyor zaten. Ama tekrar tekrar söylemek istiyorum ; arkadaşlar bu bir full aksiyon oyunu değil. Roleplay. Oyunu uzun süre deneyimleyen insanlarda zaten oynadıkları süre içerisinde aksiyonun çok az bir alan kapladığını söylediler.Tabi bu 3 saatlik bir oyun süresi için yapılan bir yorum. Oyunun full aksiyon olmadığını söylemiş miydim? Sonradan çok ağlayanlar olacak çünkü bilmeden . Şimdiden öğrenin.

Balon diyenlerin konu hakkında en ufak fikri olduğunu düşünmüyorum, trailer izleyip geliyorlar. Vaat edileni sunup sunmadığını bilmiyoruz. Balon diyenler eğer oyunu bitirmediyse saçma sapan konuşuyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı