Hocam bildiğiniz kötü yola sevk ediyorsunuz çocuğu yani ne diyelim.
Tamam hocam üzgünüm mesaj silinebiliyorsa sileyim.
Hocam bildiğiniz kötü yola sevk ediyorsunuz çocuğu yani ne diyelim.
Niyet olarak sıkıntı yok, özür dileyecek bir şey de yok da yöntem doğru değil biz de onu söyledik, alınmanıza gerek yok.Tamam hocam üzgünüm mesaj silinebiliyorsa sileyim.
Niyet olarak sıkıntı yok, özür dileyecek bir şey de yok da yöntem doğru değil biz de onu söyledik, alınmanıza gerek yok.
RPG'yim diyip RPG olmayanlar kötü oyun. Gerçekçi olursak RPG türüne bayılmam zaten. Önyargılı olduğumu düşünüyorum, örnek vermek gerekirse Mafia 3'ü aşırı gazlamışlardı ve inanılmaz kötü, Mafia ile ilgisi olmayan bir açık dünya bölge kapma oyunu çıkmıştı ortaya. Ben de şans vermedim ta ki 3 ay öncesine kadar. İsim ve vaat edilen şeyleri bir kenarı koyunca beklediğimin çok üstünde bir oyun çıktı. Muhtemelen Cyberpunk'ta öyle bir oyun fakat şans vereceğimi sanmıyorum ve kötü demeye devam edeceğim. Bu işi en iyi yapan firma Rockstar, hazır olmadan duyuru bile yapmıyorlar öbür firmalar tam aksine aklına geldiği an çıkış tarihi verip duyuru yapıyor.RPG değil, evet ama RPG olmaması onu kötü yapmaz. RPG olmayan tüm oyunlar kötü mü senin için?
O konulara hiç girmeyelim şimdi uzamasın, akşama kadar tartışılır yoksa burada.Sen böyle yaptıysan bizden değil oyunu yapandan özür dilemen lazım. Oyun oynama hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz anlamıyorum. Size kim verdi bu hakkı? Oynamak istiyorsan vereceksin parasını. Bu kadar basit.
Sen böyle yaptıysan bizden değil oyunu yapandan özür dilemen lazım. Oyun oynama hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz anlamıyorum. Size kim verdi bu hakkı? Oynamak istiyorsan vereceksin parasını. Bu kadar basit.
Aga keyfine bağlı ama beni sarmadı, 2-3 yayın izledim çok sarmadı. Ben olsam onun yerine RDR2 alırım.Cyberpunk 2077 oynanır mı?
Sizce bitirmeye değer mi yoksa iade etmek mantıklı mı? Yani iade edip daha iyi bir şey alabilir miyim?
Aga keyfine bağlı ama beni sarmadı, 2-3 yayın izledim çok sarmadı. Ben olsam onun yerine RDR2 alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.