Cyberpunk 2077 oynanır mı?

Sen böyle yaptıysan bizden değil oyunu yapandan özür dilemen lazım. Oyun oynama hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz anlamıyorum. Size kim verdi bu hakkı? Oynamak istiyorsan vereceksin parasını. Bu kadar basit.

RPG değil, evet ama RPG olmaması onu kötü yapmaz. RPG olmayan tüm oyunlar kötü mü senin için?
RPG'yim diyip RPG olmayanlar kötü oyun. Gerçekçi olursak RPG türüne bayılmam zaten. Önyargılı olduğumu düşünüyorum, örnek vermek gerekirse Mafia 3'ü aşırı gazlamışlardı ve inanılmaz kötü, Mafia ile ilgisi olmayan bir açık dünya bölge kapma oyunu çıkmıştı ortaya. Ben de şans vermedim ta ki 3 ay öncesine kadar. İsim ve vaat edilen şeyleri bir kenarı koyunca beklediğimin çok üstünde bir oyun çıktı. Muhtemelen Cyberpunk'ta öyle bir oyun fakat şans vereceğimi sanmıyorum ve kötü demeye devam edeceğim. Bu işi en iyi yapan firma Rockstar, hazır olmadan duyuru bile yapmıyorlar öbür firmalar tam aksine aklına geldiği an çıkış tarihi verip duyuru yapıyor.

Gereksiz uzun bir yanıt oldu cevabım hem evet hem hayır.

Sen böyle yaptıysan bizden değil oyunu yapandan özür dilemen lazım. Oyun oynama hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz anlamıyorum. Size kim verdi bu hakkı? Oynamak istiyorsan vereceksin parasını. Bu kadar basit.
O konulara hiç girmeyelim şimdi uzamasın, akşama kadar tartışılır yoksa burada.

Niye bu kadar sertsiniz hem ben böyle bir yöntem ile yapmadım sonradan böyle bir yöntemi anlattığım için özür diledim şimdi senin dediğine göre gideyim Cyberpunk'un yapımcısına mail mi atayım "özür mektubu" bazen çok saçmalıyorsunuz ya.

Game design olarak vasat bir oyun netrunner kastım son bossu di*do ile dövdüm bölümler bir yerden sonra çatışmaya zorluyor düşmanların gorme mesafesi çok dengesiz ve ceseti kimse gormese bile ceset farkedilebiliyor saklamazsan gizlilik bir yerden sonra çok sığ kalıyor ve karakter Build çok dengesiz ben bu özellik için pek harcamam kafasında perkler var coğu çer çöp perklerin düşman yapay zekası bildiğin yok Sniper ile düşmana sıkıyorum açık hedef siper almak yerine olduğu yerde bana sıkıyor Level design çok saçma olabiliyor yani deus ex gibi iyi ki kuvvet basmışım tarzı bir Level design yok kapılar saçma sapan yerleştirilmiş ha ondan geçmişim ha kuvvet kullanarak oradan geçmişim düşman çeşitleri çok tekrarlıyor ve oyunun zorluğu çok dengesiz bazen çok basit bazen ağzını yüzünü kırıyorlar gerçekten sinir bozucu ve çatışmada hiçbir strateji gerekmiyor pata pata ilerliyorsun tüm çatışmalar aynı şekilde başlayıp bitiyor gizlilik ile gidersen etkileşim çok az arkadan işini bitir cesedi sakla kamerayı hackle diğer düşmanları işaretle sağlığında kalıyor sonlara doğru biraz cesitlense de. Karakter animasyonları rahatsız edici olabiliyor. Level design genelde siperin arkasında saklan ve düşmanı geç tarzı olduğundan hacker olarak çok sıkıyor oyun çünkü Cyberpunk evrenine göre şeyler yok oyunda Watch Dogs sığlığında. Silahlar desen ayrı bir felaket olabiliyor oyunu başladığın silah ile bitirebiliyorsun mühendislik basmışsan ve silahların gunplayı hiç değişmiyor sadece 5 değil 50 hasar veriyorsun gunplay cesitlenmiyor. Açık dünya ölü zaten fakat atmosfer güçlü. Birçok görev ayak işi ve hikaye finalleri hayal kırıklığı. Karakter Build'i olarak eklemeyi unuttum siberkasaplarda çer çöp özellikler ile tamamı statlar için gameplay etkisi yok birkaçı hariç ve fiziksel olarak etki etmiyor karaktere yani demir bir kol takamiyoruz. Karakter geçmişi hiçbir etki etmiyor RPG olarak çok zayıf bir oyun mesela bir yerde bizden 15K para isteniyor ve bir seçim şansı yok ikna vs gibi ve benim pek unrumda olmasa da o meşhur vuruş hisside zayıf bu arada. Fallout New Vegas'ı 2 kere daha bitir iyi bir RPG istiyorsan bundan çok daha iyidir. Bence DLC bekle.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı