Cyberpunk 2077 PlayStation Store’a Geri Döndü

PS4'ün işlemcisi güç olarak FX 8120 ayarında hatta bir tık düşük bile sayılır. 2-3 yaşındaki işlemcilerin bile zorlandığı oluyordu. Oyunu 1 sene daha erteleyip adam etmek yerine erken çıkardılar bu oldu.
Hocam iyi de konsol ile PC arasında dağlar kadar fark var.
Oyunu 1 sene daha erteleyip adam etmek yerine erken çıkardılar bu oldu.
Acele işe şeytan karıştı.
 
Hocam iyi de konsol ile PC arasında dağlar kadar fark var.

Öyle ama kendileri de açıkladılar konsol optimizasyonunu hafife aldık diye. Çok kısa sürede optimize etmeye çalıştılar da PC bile zorlarken PS4 için neyi nasıl kırpacaksın. PC, Ray Tracing, yükleme ekranı olmaması vb. derken ağır bir oyun çıktı PS4'de de yüklenmeyen yollar, yüzler, düşük FPS, buglar fırladı her yerden.
 
Acele işe şeytan karıştı.

1 yıl erteleyeceklerdi en az. Bir köşede RPG öğeleri eklenecekti oyunun hikayesine, söz verdikleri gibi yaşayan, etkileşimli bir şehir olacaktı. Diğer yandan bug, optimizasyon sorunları tüm platformlar için çözülecekti. 7 yıl ve hayal kırıklığı yerine 8 yıl ve mutlu oyuncular olacaktı.
 
1 yıl erteleyeceklerdi en az. Bir köşede RPG öğeleri eklenecekti oyunun hikayesine, söz verdikleri gibi yaşayan, etkileşimli bir şehir olacaktı. Diğer yandan bug, optimizasyon sorunları tüm platformlar için çözülecekti. 7 yıl ve hayal kırıklığı yerine, 8 yıl ve mutlu oyuncular olacaktı.

RPG öğeleri var, ama yok zaten. Seçimler neredeyse hiç etki etmiyor ediyorsada %2.5 falan.
 

Geri
Yukarı