Cyberpunk 2077 ve Witcher 3 Epic Games Store mağazasında zamlandı!

Fakat bazı Steam fanboyları almamakta ısrar etmişti Epic Games kötü diye, paşa gönülleri bilir tabii ki. Ben karışamam.

Abi bak şunu anlamıyorum başlatıcı rezil bir durumda ise almazsın çalıştıramayacak bir durumdaysa ama Epic başlatıcısında böyle bir şey yok kötü ama çalıştırıyor mu çalıştırıyor sonuç olarak aynı oyun. Başarım sistemi yüzünden ise Epic Games mağazasında başarım var mı bilmiyorum.
 
Zaten fazla bile uygun kaldı. Ben nasıl bu kadar süre uygun bıraktıklarına şaşırdım asıl. Steam'e belki 2. zam da gelecekken daha Epic'de ilk zam gelmemişti o oyunlarda.

(Ben de ikisini o fiyattayken almıştım. Sırasıyla 123₺ ve 15₺'ydi sanırım. Hem eski fiyat hem indirim ile)
 
Boşa Steam fanboyluğu yapmaya gerek yok. Epic Games'in eski hantallığı artık kalmadı. Steam kadar hızlı çalışıyor. Tek eksiği Steam gibi topluluk, atölye içerikleri getirmeleri gerekir. Steam bazı oyunlarda Epic Games'e göre hala daha çok avantajlı çünkü tek tıkla mod kurabiliyorsun.
 
Ben almaktan vazgeçtim oyun falan. Ya düşük ücretli olacak 50tl maks 100tl gibi yada %95 indirimde falan anca. Çok büyük fırsat olmadıkça eski oyunlardan kütüphane yapmakta mantikili değil bence artık.
 
Ben kaçırmadım bir ara mutlaka oynayacağım. O değil de eskiden PlayStation oyun fiyatları yüksek olduğundan oyun bakımından daha avantajlı diye PC tercih edilirdi. Şimdi PlayStation oyun fiyatlarının daha düşük olduğu bir durumdayız.Eki Görüntüle 1839700
Eki Görüntüle 1839701
Yalnız orijinal oyun steam ve epicde de 250 TL değil mi? Ps store da standart sürümün epicden ise complete sürümün fotosunu koymuşsunuz.
 
Yalnız orijinal oyun Steam ve Epic'de de 250 TL değil mi? PS Store da standart sürümün Epic'den ise Complete sürümün fotoğrafını koymuşsunuz.

Epic'te orijinal sürüm yok ben genel olarak söyledim başka örnekleri var:
1688047136556.png

1688047151184.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı