Cyberpunk 2077 vs GTA 5

EE fanboy kankam benim ? Zaten oyun mükemmel ki ? Sen GTA 5'in çıkışını hatırlıyor musun PS3'teki ? Hatırlamazsın çünkü fanboysun sen, GTA 5'te aynen böyleydi bugla doluydu Witcher 3'te iyi değildi bu oyunlar şuan ne durumda ? Şubatta tekrar oyna oyunu.
Bro fanboyluk yapacak yaşı geçtim ya :) Ben oyuna kötü demiyorum overrated bile diyemiyorum çünkü çok kötü bir oyun değil. Burada fanboy olan sensin gibi duruyor. Çünkü şu oyuna mükemmel diyorsun :D :D Sürekli hypelandığı için herkes mükemmel zannediyor ama oyunun pek bir numarası yok.

Bro fanboyluk yapacak yaşı geçtim ya :) Ben oyuna kötü demiyorum overrated bile diyemiyorum çünkü çok kötü bir oyun değil. Burada fanboy olan sensin gibi duruyor. Çünkü şu oyuna mükemmel diyorsun :D :D Sürekli hypelandığı için herkes mükemmel zannediyor ama oyunun pek bir numarası yok.
Oynamadın sanırım oyunu ? Pek bir numarası yok dediğine göre. Oyun bu kadar buglara optimizasyona rağmen metascore'da 90 puan aldı. Nasıl bir numarası yok ya :D :D

Oynamadın sanırım oyunu ? Pek bir numarası yok dediğine göre. Oyun bu kadar buglara optimizasyona rağmen metascore'da 90 puan aldı. Nasıl bir numarası yok ya :D :D
Kardeş valla sallamayın şu Gtacıları adamlar sadece açık dünyası Cyberpunkdan iyi olan oyunu Cyberpunkdan iyi ilan ettiler.Oyunda karakterini geliştirmen gerekiyor, hikayesi akıyor ,vuruş hissi güzel ,istediğin gibi ilereleyebiliyosun Gelmiş geçmis en güzel tasarlanmış haritası var ,yan görevleride güzel.Şu oyunu naptığın belli olmayan Gta ile kıyaslıyolar bide.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı