Cyberpunk 2077 vs GTA V

  • Konuyu başlatan NOHA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.077
CP 2077 bana gore cok daha iyidir. GTA oynanisi ayni, su ana kadar cikan tum Rockstar oyunlarinin oynanisi ayni ve cok kotu yani. Duz ve kolay.
 
CP 2077 oyununu dün bitirdim. Oyun pek hoşuma gitmemişti ama yine de kendine çekiyordu. İstediği kadar iyi olsun GTA V kadar iyi gelmedi bana. Özellikle GTA V online oynarken hep aynı şeyleri yapsam bile beni oyuna çekiyor. Sanki evimdeymişim gibi hissediyorum GTA V oynarken. Cyberpunk kötü oyun değil ama yine de GTA V her türlü daha hoş bana göre.
 
GTA 5 ile piyasada ki o kadar çok oyun karşılaştırıl ki. Ve birçoğu daha iyi. RDR2 ile bile karşılaştırılacak çok oyun var.
İstediğin kadar karşılaştır. RDR2 gibi bir oyunu geçebilecek hiçbir oyun yok benim gözümde. Oyunun eksik olduğu bir yön yok çünkü. Her yönüyle tam bir oyun.
 
Ben çocukluğumdan beri çok sağlam bir GTA'cı olarak GTA 5'i de rp ler dışında sadece online'ı 2500 saat oynamış biri olarak Cyberpunk'ı en sonunda bu sene alıp bitirdim. 2-3 hafta hayvan gibi oynadım arkadaşlarım başka oyunlar çağırırken gitmedim ve Cyberpunk'ı çok sevdim. Bence GTA V'den daha iyi oyun sadece oyun olarak bakarsak. Fakat GTA V'den 7 yıl sonra çıktığını hatta 2022 de anca adam oldu Cyberpunk 9 yıl sayarsak bi zahmet daha iyi olsun. Ayrıca daha iyi oyun olsa da online'ı yok playlist diye bir gerçeği var GTA'nın, RP sunucuları var. Cyberpunk'ı 1 aydan kısa sürede 100 saatten fazla oynadım çok fazla bir oynama süresi ama daha oynayacağımı sanmıyorum güzel oyun olsa da. GTA V öyle değil işte.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı