Cyberpunk 2077 Yapımı Tamamlandı

Oyun çıktığı gün hemen indiremeyeceğim, malum internet :) ancak 2-3 gün içinde bütün konuları ele alacağım, özellikle optimizasyon ve hikaye açısından. Evrenini vs. zaten az çok biliyoruz, bununla beraber YouTube'a atacağım videolar ile de kanıtlamış olurum.

Hocam siz hangi karakter ile başlayacaksınız? Ben nomad sonra street kid sonra corpo.

Umarım optimizasyon sorunu olmazda herkes rahat rahat oynar. Onun dışında zaten oyunun kötü olacağına imkan bile vermiyorum.
Direkt PC üzerinde geliştirildiği için öyle bir sorun yaşamayacağız, zaten CDPR bu konuda bayağı iyi bir firma. O yüzden beklentilerimin hiçbiri düşük değil, ancak FPS ve TPS seçebilmemiz iyi olurdu. Hani bu oyunu TPS ile de deneyimlemek, belki bakarsın ayar eklerler :)

Direkt PC üzerinde geliştirildiği için öyle bir sorun yaşamayacağız, zaten cdpr bu konuda bayağı iyi bir firma. O yüzden beklentilerimin hiçbiri düşük değil, ancak FPS ve TPS seçebilmemiz iyi olurdu. Hani bu oyunu TPS ile de deneyimlemek, belki bakarsın ayar eklerler :)

Witcher 3 için zaten optimizasyonu her gün geliştirdiler ve cdpred PC mainli bir firma onun için umarım onda da sıkıntı yaşamayız.

Hocam siz hangi karakter ile başlayacaksınız? Ben Nomad sonra Street Kid sonra Corpo.
Sizinle aynı başlayacağım, sonrasında tam tersi ve 3. oynayışta ortadan rastgele. :)

Direkt PC üzerinde geliştirildiği için öyle bir sorun yaşamayacağız, zaten CDPR bu konuda bayağı iyi bir firma. O yüzden beklentilerimin hiçbiri düşük değil, ancak FPS ve TPS seçebilmemiz iyi olurdu. Hani bu oyunu TPS ile de deneyimlemek, belki bakarsın ayar eklerler :)
Harita'nın küçük olmasından endişe etmiyor değilim.

Harita'nın küçük olmasından endişe etmiyor değilim.
Gördüğüm harita pek küçük sayılmaz, evet Witcher gibi değil lakin böyle temada bir oyundan bu beklenir. Zira harita büyüklüğünden çok o haritada çeşitlilik ve detay önemli, Cyberpunk 2077'nin her yerde görevi olacağı ve bizi hiç boş bırakmayacağına eminim. Tabii hikayede dahi özgür olacağız, insan düşündükçe daha da hype kasıyor :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı