Cyberpunk 2077'den yeni açıklama

Makaleler
27
Yer
Japonya, Tokyo
Cyberpunk'tan yeni açıklama geldi, Cyberpunk'ta ortaya çıkan söylentiler doğru olmadığını söylemektedir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Genellikle söylentiler hakkında yorum yapmıyoruz, ancak bu sefer bir istisna yapmak istedik, çünkü bu hikaye sadece doğru değil."

Söylentileri merak edenler için:

Cyberpunk'tan yeni açıklama geldi, Cyberpunk'ta ortaya çıkan söylentiler doğru olmadığını söylemektedir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Genellikle söylentiler hakkında yorum yapmıyoruz, ancak bu sefer bir istisna yapmak istedik, çünkü bu hikaye sadece doğru değil."

Söylentileri merak edenler için:

Oyun tam olarak balon olmasa bile başka bir oyunda bu kadar bug olsa örnek olarak CoD yerden yere vururduk. Şimdi sessiz sessiz bekliyoruz.

Oyunun hak ettiği bana göre yerden yere vurulması değil fakat 5 yıldızlık oyunda değil. CDPR bana göre bu oyunu yaparken başka bir stüdyodan yardım aldı, çünkü bu oyun RPG değil. The Witcher gibi oyunları yapan firma bu oyunun mu altından kalkamayacaktı?

Tweet altındaki en sevdiğim yorum bu oldu :D.

1610004718256.png

Söylenti: Oyunu düzeltmek için çok çalışıyoruz
CDPR: "Bu kesinlikle doğru değil"

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı