GT 210 ile oynansaydı fikrimi söylerdim xDEki Görüntüle 767374
Arkadaşlar burası Amsterdamdan bir yermiş. Arkadaşım orada. Görünce şaşırdım açıkçası. Size de göstermek istedim. Bunun dışında 2077'de hangi yaşam stili ile oynamayı planlıyorsunuz? Ben sokak çocuğu ile oynamayı düşünüyorum. Corpo şirket vs. oluğu için hiç ilgimi çekmedi. Şirketlerin resmi konuşmaları vs. istemiyorum ben. Hal öyle olunca nomad ya da sokak çocuğu var. Sokak çocuğu 2077 temasına daha uygun ve daha bana hitap ettiği için onunla oynamayı planlıyorum. Sizlerde ankete oy verip kısa bir şekilde niye seçtiğinizi açıklarsanız güzel olur diye düşünüyorum.
Corpo oynarsanız da yükselebilirsiniz.Ben yükseliş görmek istiyorum o yüzden sokak çocuğu.
Zekice.Hangisinde Judy ile daha çok karşılaşıyorsak onu seçeceğim.
Dediğim yükselme sıfırdan yükseliş.Corpo oynarsanız da yükselebilirsiniz.
Tabii Street Kid kadar olur mu bilemem.
Meredith.Hangisinde Judy ile daha çok karşılaşıyorsak onu seçeceğim.
Benim en çok merak ettiğim şeylerden biri corpo ile başlarsak torpil olucak mı? Ne de olsa bir şirket de makam sahibisin. Paran olmalı. Eğer oyun bunu hesaba katıp corpo ya ekstra para ile başlatırsa sıkıntı var bence. Ha normalde böyle olmalı mantıken.Dediğim yükselme sıfırdan yükseliş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.