Cyberpunk 2077'yi hangi hayat ile oynayacaksınız?

2077 yi Hangi hayat ile oynayacaksınız?

• Corpo

Oy: 36 25,5%
  • Sokak çocuğu

Oy: 75 53,2%
  • Nomad

Oy: 30 21,3%

• Oy verenlerin toplamı
    141
Hangisinde Judy ile daha çok karşılaşıyorsak onu seçeceğim.

Eki Görüntüle 767374

Arkadaşlar burası Amsterdamdan bir yermiş. Arkadaşım orada. Görünce şaşırdım açıkçası. Size de göstermek istedim. Bunun dışında 2077'de hangi yaşam stili ile oynamayı planlıyorsunuz? Ben sokak çocuğu ile oynamayı düşünüyorum. Corpo şirket vs. oluğu için hiç ilgimi çekmedi. Şirketlerin resmi konuşmaları vs. istemiyorum ben. Hal öyle olunca nomad ya da sokak çocuğu var. Sokak çocuğu 2077 temasına daha uygun ve daha bana hitap ettiği için onunla oynamayı planlıyorum. Sizlerde ankete oy verip kısa bir şekilde niye seçtiğinizi açıklarsanız güzel olur diye düşünüyorum.
GT 210 ile oynansaydı fikrimi söylerdim xD

Dediğim yükselme sıfırdan yükseliş.
Benim en çok merak ettiğim şeylerden biri corpo ile başlarsak torpil olucak mı? Ne de olsa bir şirket de makam sahibisin. Paran olmalı. Eğer oyun bunu hesaba katıp corpo ya ekstra para ile başlatırsa sıkıntı var bence. Ha normalde böyle olmalı mantıken.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı