Cyberpunk hakkındaki bilinen yanlışlar

Oyun daha çıkmadı. İyi ya da kötü olacağı belli değil bu yüzden balon, overrated gibi söylemler kullanmak yanlış. Oyun çıkana kadar oyun iyi olacak veya kötü olacak gibi söylemler içinde geçerli bu.

Hayır ama sizin gibi paralı savunucusu değilim en azından. Gördüğümü diyorum. Gönüle hitap eden bir oyun değil bence. Özgür fikir hakkına saygı duyup susun.
Akşam akşam güldürdünüz beni. Oyun çıkmadan gönlünüze hitap edip etmeyeceğini nereden biliyorsunuz? Birde niye paralı savunucusu oldum? Sanki oyun hakkında yorum yaptım.

Neden Cyberpunk 2077 konularına her girdiğimde tartışmalarla karşılaşıyorum? Yaklaşık 1 gün kaldı oyunun çıkmasına. 1 yıl değil. Sabredin, balon mu değil mi göreceksiniz. Belki de harika bir oyun olacak, belki de bekleneni veremeyen, kötü bir oyun olacak. Sadece 1 gün sabredeceksiniz.

Özgür fikir hakkına saygı duyup susun.
Hocam kusura bakmayın da fikrinizi burada belirtiyorsanız fikriniz hakkında konuşmamak veya susmak mantıklı değil. Ben de size diyorum ki adamlar size internette gördüğünüzü sunmayacak, 10 Aralık 2020'de çıkacak açılacak oyun farklı olacak diyorum. Belki 10 Aralık olmaz 15 olur mesele burada internetteki içeriklerle aynı olmayacağı çünkü bir sürü etmen var burada FPS'i baltalayan.

Son düzenleme:
Oynarsam gelir yorumumu değiştiririm ilk bakışım böyle oldu. Çöp asla demiyorum. Gerçekten emek verilmiş bir oyun .

Hocam galiba CD projekt Red firması sizin amcaoğullarının firması. Oyun çıkmadan oyunun tam sürümünü oynadınız ve bu karara vardınız herhalde.
Valla senin de her Cyberpunk 2077 konusunda insanlara birşey anlatıp yorulduğunu düşündüğümden bu konuyu açmam gerektiğini hisettim hocam.

@Fermion Asıl sizin amcaoğulları sanırım her konuda canı pahasına savunan sizlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…