Cyberpunk hakkındaki bilinen yanlışlar

@Zcherby Hocam farkında mısınız bilmiyorum fakat ben oyun iyi veya kötü yazmadım. Size sadece oyun çıkmadan nasıl bu fikre sahip olduğunuz sormuştum. Oyunu oynamadan bilemeyiz aynı balon kelimeleri RDR2 ve GTA 5 oyunu için de söylendi. Oyunlar çıktıktan sonra nedense balon diyen kesimin sesi birden kesildi.

Uçuyor balon yakalayın.

@Selim Clp Bu forumda bahsi geçen oyun hakkında yaptığım 2.yorum yukarıda göz doktorları listesi atarak mizah yapan bir arkadaş vardı onunla bi görüşün.
@PustiKafa

Tamam ben balonu tuttum siz gidebilirsiniz. Rahatlamışsınızdır umarım.

Al işte, yine oyunu oynamadan ve evreni bilemeden laf atanlar olmuş. Gün geçmiyor ki CBP 2077'ye balon diyen tayfa ile karşılaşmayalım

Neyse 1.5 gün sonra görüşeceğiz, zaten konu sahibi güzelce açıklamış. Eline sağlık dostum, sürekli konulara aynısını yazmaktan bıktım.

Hocam bu açılan konular ne ki. GTA 6 bekleyen kitleler neden bu oyunda bu kadar konuşma var deyip oyunu gömecekler. Rol yapma oyunları seven kitle ise oyuna bayılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…