Cyberpunk hakkındaki bilinen yanlışlar

Neyin kavgası bu anlamak zor. Beğenmediysen satın alma oynama olsun bitsin, bırak beğenen oynasın istediği gibi.

Ön siparişimi yeniden verdim. Umarım güzel olur ama patlayacak gibi geliyor. Bir oyun bu kadar beklentiyi karşılayamaz bence.

Düşük sistemler açamayacak bile hocam yarın buralar 1050 1060ların oyuna hakaretleriyle dolacak beklemede kalın.

Hayır ama sizin gibi paralı savunucusu değilim en azından. Gördüğümü diyorum. Gönüle hitap eden bir oyun değil bence. Özgür fikir hakkına saygı duyup susun.
Bu nasıl trollük aman allahım... Hiç aklın yetmiyor mu CDPR'nin hepimize para veremeyeceğine? Bu neyin kafası, torbacının adresini ver.

Hayır ama sizin gibi paralı savunucusu değilim en azından. Gördüğümü diyorum. Gönüle hitap eden bir oyun değil bence. Özgür fikir hakkına saygı duyup susun.
CDPR kimseye para vermedi. Ben de bekleneni veremeyeceğini düşünüyorum ama yarın göreceğiz. Ortalama üstü bir oyun olacak orası kesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne bu kavga arkadaşlar, üç beş saat oynayıp rafına tekrar koyacağız. Fanatikliğini yada antiliğini yapmaya gerek yok. Alın izleyin.

Şöyle bir görsel var, bilgi verici olur umarım.

Dosya Ekleri

• PT3BHpvcdKZTKbFMPjvW9n.jpg
    230,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…