Cyberpunk vs The Last of Us 2

Şu anda ikisi de 200 TL. Karar vermem gerekiyor. Hangisi daha uzun, hangisi daha keyifli, hangisinin daha iyi hikayesi var? Tek bir sorun var o da TLOU hakkında bayağı bir spoilerler yedim ama Cyberpunk da hiçbir şey bilmiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Şu anda ikisi de 200 TL karar vermem gerekiyor hangisi daha uzun hangisi daha keyifli hangisinin daha iyi hikayesi var vs tek bir sorun var o da TLOU hakkında bayağı bir spoilerler yedim ama Cyberpunk da hiçbir şey bilmiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
The Last of Us 2 .

Açık dünya aksiyon RPG mi yoksa daha sinematik kıyamet sonrası,aksiyon,macera, lineer oyun mu? Bu arada TLOU2 kalite anlamında Cyberpunk'ı sollar ben olsam TLOU2 alırım iki türü de seven biri olarak Cyberpunk yaza kadar alınmaz. Hikayesel anlamda TLOU2 çok daha iyi işlenmiş gibi gözüküyor sinematografi,oyunculuk animasyon ve fizikler çok daha iyi hikayesine diyecek bir şey yok. Ama Cyberpunk'ta da birbirinden güzel yan hikayeler ve çok iyi RPG mekanikleri var. Açık dünya şehir var vs.

Tabii ki The Last of Us Part II. Cyberpunk 2077 gibi bir oyunun TLoU 2 ile kapıştırılması bile bana çok saçma geliyor.
Hocam, peki uzunluk saati verebilir misiniz TLOU'nun? Tecrübelisiniz galiba.
32 saate kadar çıkar eğer zor ayarlarda oynarsanız.

Cyberpunk alın. Uzun saatler oynamak istiyorsanız daha iyi olur. Hem şu an oynanmayacak kadar kötü değil bence. TLOU2 ne kadar güzel de oyun olsa spoiler yediyseniz beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Ek olarak Bannerlord da tavsiye edebilirim fiyatına göre gayet güzel oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı