Cyberpunk'da Dengesiz Güçlenme

Oyunu en zorda oynuyorum. Aslında oynuyordum, çünkü maalesef bitti. Ben de oyunun sonlarında kafadan kritik 203K vuruyordum. Kıyafetlere takılan modifiye parçalarının yarısı zırh yarısı kritik 30'du. Hepsini kritik 30 yapınca 400-500K vurduğunu söylemişti bir arkadaşım.

Shop değil hocam 230K değil ama 203K civarında vurdum ben de. Zırhlardaki modifiye eklentilerini kritik 30 yaparsan daha da fazla vuracağına eminim. Benimkilerin yarısı zırh yarısı kritik haldeydi. Denemek için bir ara girip bakabilirim aslında.
Hocam zaten oyun süresinde tüm görevleri yapsak dahi ortalama 35-40. seviyeye ulaşabildiğimizden (oyun sonu) oyunda hile yapmadığımız sürece inanılmaz güçlenmiyoruz. Her şeyi kritik kasmadığımdan bilmiyorum ancak bende zırhlarımda %20 kritik kullanıyordum. Bir zırha bir çok kritik ekipman koymayı kaldırmaları gerekli bence çünkü bu şekilde böyle hasarlar çıkarabilmek mümkün olabilir. Ama kendi deneyimime dayanarak zor modda maks 30k hasar vurabildim.

Hocam zaten oyun süresinde tüm görevleri yapsak dahi ortalama 35-40. seviyeye ulaşabildiğimizden (oyun sonu) oyunda hile yapmadığımız sürece inanılmaz güçlenmiyoruz. Her şeyi kritik kasmadığımdan bilmiyorum ancak bende zırhlarımda %20 kritik kullanıyordum. Bir zırha bir çok kritik ekipman koymayı kaldırmaları gerekli bence çünkü bu şekilde böyle hasarlar çıkarabilmek mümkün olabilir. Ama kendi deneyimime dayanarak zor modda maks 30k hasar vurabildim.

En son yanlış hatırlamıyorsam 48 leveldim ve ben de hep yan görev falan yapıyordum, ana hikayeyi biraz daha sonraya bırakmıştım. Ben de hile falan yapmadım ki zaten yetenek ağacım falan da sadece kullandığım şeylere vermiştim. Hack kısmına nerdeyse hiç harcamamıştım. Şu mavi görevleri yapmadınız mı siz? Çünkü arada biraz level farkı da var. Gelişme işinin abartılı olduğuna katılıyorum. Çünkü en zorda oynamama rağmen artık 10-15 kişilik grupların olduğu yere bile katana ile koşarak dalıyordum. Ekipmanlara birden fazla kritik basma olayının kaldırılması gerektiği düşüncenize de katılıyorum. 👍

Hocam bu arada bu görsel Photoshop ile yapılmış gibi duruyor. Cheat Engine yardımı ile tüm skill ağacını fulleyip Sniper'i geliştirmeme rağmen normal bir düşmana maksimum 30K vurabildim.
Shop değil farklı farklı kişilerden aldım. Yarın bulabilirsem youtube'dan video atarım. Oyunun yapısı yüksek hasarı desteklıyor.

En son yanlış hatırlamıyorsam 48 leveldim ve ben de hep yan görev falan yapıyordum, ana hikayeyi biraz daha sonraya bırakmıştım. Ben de hile falan yapmadım ki zaten yetenek ağacım falan da sadece kullandığım şeylere vermiştim. Hack kısmına nerdeyse hiç harcamamıştım. Şu mavi görevleri yapmadınız mı siz? Çünkü arada biraz level farkı da var. Gelişme işinin abartılı olduğuna katılıyorum. Çünkü en zorda oynamama rağmen artık 10-15 kişilik grupların olduğu yere bile katana ile koşarak dalıyordum. Ekipmanlara birden fazla kritik basma olayının kaldırılması gerektiği düşüncenize de katılıyorum. 👍
Hocam kısa süreli görevlere genellikle girişmedim bu kadar XP fark edeceğini düşünmedim. Dengesiz güçlenme ileride gelecek güncellemeler ile düzeltilecektir bu kadar hasar vurmak hiç normal değil.
Shop değil farklı farklı kişilerden aldım. Yarın bulabilirsem youtube'dan video atarım. Oyunun yapısı yüksek hasarı desteklıyor.
Tamam hocam bekliyorum videoyu meraklandım.

bilgisayar Zula'yı açınca çökmedi diye öyle bir mutlu oluyom ki.
ama hele bir iyi lise tutturayım hepsinin en pahalısından en iyisinden alcam
ŞU HAYATIMDA OYUNA 1 KURUŞ BİLE HARCAMADIM 18 YAŞIMA KADAR DA HARCAYAMİCAM AMA İLK PARA VERECEĞİM OYUN FORZA HORİZON 4 OLUCAK-O ZAMANA KADAR 5 ÇIKARSA ONU ALIRIM-

Son düzenleme:
70 saat kadar en zor modda oynadım oyunu, söylenilen durumla hiç karşılaşmadım. Ancak ana hikayeyi bitirip ıncığını cıncığını aramaya başlayınca güçlenmeye başladım (Legendary silahları topladım, modları craftladım vs.). Mesela hikayeyi bitirirken Smasher'ı öldürmem iki saat sürmüştü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı