DA yargı dağıtıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uygun üslüpta eleştirinizi yapıp sisteminizi savunun. Burada uygunsuz bir kelime görülürse rapor edeceğiz konu kilit yiyecek ve uygunsuz konuşma yapan kişi uyarı alacaktır. Eleştirinizi lütfen saygı ve sevgi çerçevesi içinde yapın.

Işıksız olan sistemmi kaldı? Önemli olan bu değil, sistem parçalarına bakınca sıkıntılı bir parça gözükmüyor?
Kullandığı PSU kötü, SSD kötü. Emeği var ve bu paraya da en iyi bu olur. Ama kötü olduğunu sen de biliyorsun. (Genel konuştum, herhangi bir sistemi belirtmedim. Son sistemi hoşuma gitti.)

Söylediklerin doğru olsa tamam da doğruluğu yok? Anakarta laf ediyorsun lakin bu bütçede daha iyisi çok yok. Çünkü bu sistemler marka ile anlaşarak toplanıyor. O sistem Toshiba SSD ile başladı sonradan bitti WD oldu. Eğer iyi bir anakart istiyorsan git bunu seç:
1599477942259.png

1599477793925.png

Uygun üslüpta eleştirinizi yapıp sisteminizi savunun. Burada uygunsuz bir kelime görülürse rapor edeceğiz konu kilit yiyecek ve uygunsuz konuşma yapan kişi uyarı alacaktır. Eleştirinizi lütfen saygı ve sevgi çerçevesi içinde yapın.
Burada bir eleştiri görmüyorum, iftira görüyorum.

Kullandığı PSU kötü, SSD kötü. Emeği var ve bu paraya da en iyi bu olur. Ama kötü olduğunu sen de biliyorsun.

Yayıncıların sisteminde olan Rampage ya da Power Boost PSU'lardan kat kat daha iyi olduğu kesin, Corsair'in giriş seviyesi denilecek modellerden.

Dostum herhangi bir argo kullanan var mı burada?

Böyle durumlarda tartışmalar izleneceğine savaş çıkacak saçma konuların direk kapatılması gerekir, hatta bu konu öncesi kontrol sisteminden nasıl geçiyor bunlar? :)
Son sisteme laf yapmadım, ben de almayı düşündüm yoksa.

Sen hangi sisteme laf yapıyorsun, onunda "orijinal" haline bakalım, çünkü İtopya stoklar tükenince hemen sistemleri karman çorman hale getiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı