Furkan Ertem
Kilopat
Arkadaşlar yardım edin. PC'yi yeni topladım. PC'de 16 GB RAM ve i5 8400 var ancak çoğu oyunda 1-2 FPS alıyorum. Sebebi nedir?
BIOS ekranına gel PC açılırken, sonrasında Default diye bir seçenek göreceksin, Settings kısmında da olabilir. Onu bul işte. Sonrasında Default ayarları seç ve kaydet çık.Nasil yapacağım?
Burada settings yok. Sadece Easy Mode ve Advanced Mode var.BIOS ekranına gel PC açılırken, sonrasında Default diye bir seçenek göreceksin, Settings kısmında da olabilir. Onu bul işte. Sonrasında Default ayarları seç ve kaydet çık.
Advanced'e gir, oradan Default ayarları seç ve kaydet, çık. Sürücülerin güncelliğini de kontrol et ve gereksiz olan programları sil PC'den. Driver Booster kullanabilirsin. Defender, virüs programları, güvenlik duvarı vb. kapat. Advanced System Care ile tarat.Burada settings yok. Sadece Easy Mode ve Advanced Mode var.
Anladım, zaten 2 ay sonra GTX 1070 TI alacağım ama şu anlık 750 TI ile idare edeceğim. Onun gelmesini bekliyorum.İnternet işini bir şekilde çözmen lazım ki sistemin güncel olsun.Ekran kartı sürücüsü yaklaşık 400MB dolaylarında, bu programla falan 500 de. Eğer İnternet paketin müsaitse 4.5G ile dene istersen.
Windows 10'un hiçbir programı olmayan sürümünü kullanıyorum. Sadece Microsoft Edge var.Advanced'e gir, oradan Default ayarları seç ve kaydet, çık. Sürücülerin güncelliğini de kontrol et ve gereksiz olan programları sil PC'den. Driver Booster kullanabilirsin. Defender, virüs programları, güvenlik duvarı vb. kapat. Advanced System Care ile tarat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.