Daisy olayı gerçek mi?

Videoyu tam anlamadım. Üstün körü baktım geçtim. Ama paranormal aktiviteler yoksa, sadece katil ve cesetlerle ilgiliyse gerçek olma ihtimali vardır :) Ruh hastası insanlar çok. Basit örnekleri ülkemizde de var. Bu zamanda inanılmayacak şeyler şeytan girmesi, yaratıklar, cinler vb. saçmalıklar. İnsanlar artık paranormal aktivitelere inanmayacak kadar bilinçlendi diye düşünüyorum. O devirler geçti. Psikopat katillere ve katliamlara inanabilirsiniz. :)

@WTC Bu tarz videolar, gerçek olmadığını düşünsem bile ortada gerçek olmadığına dair bir işaretin olmaması ve sıradan bir kamerayla amatörce çekilmiş olması nedeniyle herhangi bir korku filminden daha çok korkutuyor, merak uyandırıyor ve geriyor. Bence insanların büyük bir çoğunluğu bu tarz videolardan daha çok etkileniyor ve zevk alıyor.

@WTC Bu tarz videolar, gerçek olmadığını düşünsem bile ortada gerçek olmadığına dair bir işaretin olmaması ve sıradan bir kamerayla amatörce çekilmiş olması nedeniyle herhangi bir korku filminden daha çok korkutuyor, merak uyandırıyor ve geriyor. Bence insanların büyük bir çoğunluğu bu tarz videolardan daha çok etkileniyor ve zevk alıyor.
Aslında bir kaç ipucu var hocam. Dikkatli izlersen eğer sözde Daisy'yi taşırken hiç zorlanmıyor. Poşetin içinde bir manken olduğu belli. Ayrıca bazı videolar da sinek sesleri geliyor ama kesinlikle etrafta bir tane bile sinek yok.

Aslında birkaç ipucu var hocam. Dikkatli izlersen eğer sözde Daisy'yi taşırken hiç zorlanmıyor. Poşetin içinde bir manken olduğu belli. Ayrıca bazı videolar da sinek sesleri geliyor ama kesinlikle etrafta bir tane bile sinek yok.
Yalnızca son yüklediği videoyu izlemiştim. Diğer videolarda ne yaptığını bilmiyorum. Ama adamın bir ruh hastası olması en yüksek ihtimallerden bir tanesi.

Yalnızca son yüklediği videoyu izlemiştim. Diğer videolarda ne yaptığını bilmiyorum. Ama adamın bir ruh hastası olması en yüksek ihtimallerden bir tanesi.
Sanmıyorum hocam. Bana göre gayet güzel kurgulanmış ve korkutma amacıyla yapılan bir video. İnsanlar böyle hocam lüx kuruyemiş gibi çeşit çeşit 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı