Dar omuzlu olmak çok mu kötü?

Makaleler
1
Daha fazla  
Dar omuzluyum ve internette de araştırdığım da insanların dar omuzlara karşı çok fazla ön yargılı yaklaştığını görüyorum. Birileri dar omuzlu sevgilim olsa direkt ayrılırım gibi şeyler bile yazmış. O kadar kötü mü cidden? Eksisi kadar artıları falan da var mı peki? Dert etmeli miyim?

Hocam siz kendinizi geliştirmeye çalışabilirsiniz. Tuhaf ucube forumlarına bakmayın bile ben hangi forum olduğunu tahmin ediyorumda isim vermeyeyim :D. Bir kaç küflenmiş kızların dayanışması işte o forumu dikkate bile almayın. Siz kendinizi kabullendikten sonra kim ne diyebilir size? Rahatsız hissediyorsanız kesinlikle bir yerden başlayın.

Yav sen onlara bakma. Gerçekten seven eleman seni birçok halinle sever(birçok diyorum çünkü düşmüş erkeği kimse sevmez). Ben dünya güzeli kızın obez sayılacak biriyle evlendiğini bile gördüm. Takmayın hocam ve gereksiz insanlara zaman harcamayın.

Hocam herkes iyi genetiğe sahip olacak diye bir şey çok bunlara fazla takılmayın ya da sırf kız için ya da dışarıdan başkalarına iyi gözükmek için spora gitmeyin kendiniz nasıl mutluysanız sağlıklı kalmak çerçevesinde öyle yaşayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı