EREN SATAR
Kilopat
Hayır değil laptoplarda zaten darboğaz olmaz.İşlemci kötü değil ama değil mi?
Hayır değil laptoplarda zaten darboğaz olmaz.İşlemci kötü değil ama değil mi?
Eklenir hocam hatta eklemeniz gerekir eğer cihazdan tam performans almak istiyorsaniz. Asus'un yeni çıkan cihazlarında simdiye kadar gördüğüm ramlar cl 22 3200 mhz ramlar. 900-1000 lira civarına 16 gb ram ekleyebilirsiniz yada içindeki rami satıp 8+8 kitlerden alırsınız. Satabilirseniz bu şekilde daha uyguna gelir ve oyunlarda performans olarak 8+8 ile 16+16 arasında performans farkı olmaz.Bu laptoba eklesem eklenir mi ve en uygunu hangisi olur?
32 daha iyi olmaz mı?Eklenir hocam hatta eklemeniz gerekir eğer cihazdan tam performans almak istiyorsaniz. Asus'un yeni çıkan cihazlarında simdiye kadar gördüğüm ramlar cl 22 3200 mhz ramlar. 900-1000 lira civarına 16 gb ram ekleyebilirsiniz yada içindeki rami satıp 8+8 kitlerden alırsınız. Satabilirseniz bu şekilde daha uyguna gelir ve oyunlarda performans olarak 8+8 ile 16+16 arasında performans farkı olmaz.
Oyunlarda fark olmaz hocam. Onun dışında başka işleriniz varsa kullandığınız ram isteyen programlar onu bilemiyorum. Ancak sıradan bir kullaniciysaniz (tasarım,render vs yapmıyorsaniz) ve geri kalan vakitlerinizde oyun oynuyrsaniz 8+8 yeter. Ancak derseniz ki benim bütçem var ileriye dönük 16+16 ram da takılabilir ki şahsen ben böyle kullanıyorum.32 daha iyi olmaz mı?
Teşekkürler tek 8 alsam olmaz değil mi.Oyunlarda fark olmaz hocam. Onun dışında başka işleriniz varsa kullandığınız ram isteyen programlar onu bilemiyorum. Ancak sıradan bir kullaniciysaniz (tasarım,render vs yapmıyorsaniz) ve geri kalan vakitlerinizde oyun oynuyrsaniz 8+8 yeter. Ancak derseniz ki benim bütçem var ileriye dönük 16+16 ram da takılabilir ki şahsen ben böyle kullanıyorum.
Hocam bu konuda kesin bir şey diyemem. Dual channel çalışabilir ama tam performans verir mi bilemiyorum.Teşekkürler tek 8 alsam olmaz değil mi.
@botstepz hocam bir bakar mısınız? Sorun çıkarır mı tek kanal olması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.