Çalışır bence.Biliyorum da kasma donma yapmasa zaten amacım ekran kartını %100 çalıştırmak değil 60 70 arası çalışsa yeter bana çalışır mı?
Çalışır bence.Biliyorum da kasma donma yapmasa zaten amacım ekran kartını %100 çalıştırmak değil 60 70 arası çalışsa yeter bana çalışır mı?
Ekran kartsız o sistemle 120 fln alıyorum ekran kartı taksam artma mı? Zaten fivem oynicam asıl o önemli de valodada fps artmaz mı?O sistemle valorantta zorlanır. Valorant işlemci isteyen bir oyun. Hadi aaa oyunları bir şekilde oynarsında valorant fps baya düşer. Ben r7 240 la valoda 300fps görüyorum. Bu da işlemci sayesinde. Giriş seviyesi bir işlemci olsa 100 FPS i geçemezdi. O ekran kartına düşük işlemci takarsan alacağın fps te düşük olur.
Valorantta FPS artar ama rx6600 ün performansını alamazsın. Fivemi bilmiyorum.Ekran kartsız o sistemle 120 fln alıyorum ekran kartı taksam artma mı? Zaten fivem oynicam asıl o önemli de valodada fps artmaz mı?
Ben zaten %100 kullanmak değil amacım %60,70 yeter o kadar kullanabilir mi? Bi sitede %23 fln darboğaz gösteriyordu yani %23 kullanamicam diğil mi?Valorantta FPS artar ama rx6600 ün performansını alamazsın. Fivemi bilmiyorum.
%23 az kullanıcaksın işte.Ben zaten %100 kullanmak değil amacım %60,70 yeter o kadar kullanabilir mi? Bi sitede %23 fln darboğaz gösteriyordu yani %23 kullanamicam diğil mi?
Tm işte ben kabulum yani alıyım değil mi iyi bir kart.%23 az kullanıcaksın işte.
Gayet güzel bir kart alabilirsin. İlerleyen zamanlarda müsait olunca işlemcini yükseltirsin olur biter.Tm işte ben kabulum yani alıyım değil mi iyi bir kart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.