Dark Guardian Pro Alınır mı?

AzpheduS

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2020
Mesajlar
423
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarımcı
Evet, biliyorum. Bu konunun aynısından Sosyal'de 100'lerce hatta belki 1000'lerce var ama hepsinde konu Dark Guardiandan sapıp diğer kasalara yöneliyor. Bu nedenle kendim de açmak istedim. Dış görünüşe önem veren bir insanım. Dark Guardian Pro da dış görünüşü gayet güzel bir kasa. Alınır mı? Konuda başka kasalara dönülmesini istemiyorum. Önerebileceğiniz kasa varsa ismini yazmanız yeterli. Bütçem 600 TL civarında ve şu anki kasamdan memnum olmadığım için kasa alma gereği duyuyorum. Hava akışı ve dış görünüşü önemli. Kendinden fanlarıyla gelen bir kasa arıyorum çünkü fan fiyatları çok yüksek.
 
MSI MAG Forge 100R Temperli Cam 2x A-RGB Fan 120mm Fan ATX Fiyatı Bana kalırsa bu kasanın görüntüsü çok hoş. Önde 2 ARGB, arkada da renksiz fan ile geliyor bildiğim kadarıyla.
Bu bütçede Dark kasa almanızı tavsiye etmem. MAG Forge 100R çok güzel bir kasadır.
Bu kasayı düşünmüştüm ama fan çoklayıcı almam gerekiyordu. Ayrıca toz filtresi olmaması bir - gibi geldi ve vazgeçmiştim.
 
Bu kasa ile ilgili yorumum yok ancak 1 sene önce 260 liraya Dark N5 almıştım. Beklentilerimin çok üstündeydi. Özellikle bu fiyata temperli camı olması ve malzeme kalitesi beni çok memnun etti. Halen kullanıyorum. Markaya ön yargın varsa olmasın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı