Dark Souls oyunlarında karakter kim?

Belirli bir karakter yok.Kendi yarattığın karakter ile oynuyorsun kendi ismini belirliyorsun.
Oyundaki NPC'ler Ashen One gibi isimle sesleniyorlar sana.

Hocam bende oyuna yeni başladımda. Bize ashen One demelerinin sebebi ne?
Bilmiyorum merak da etmedim ama bu dediğim üçüncü oyunda olan birşey.İlk ve ikinci oyunda belirli bir isimle seslenmiyorlar diye hatırlıyorum.Dark Souls oyunlarında sana net anlatılan bir hikaye yok bu yüzden çok da kafanı takmanı önermem.

Bilmiyorum merak da etmedim ama bu dediğim üçüncü oyunda olan bir şey. İlk ve ikinci oyunda belirli bir isimle seslenmiyorlar diye hatırlıyorum. Dark Souls oyunlarında sana net anlatılan bir hikaye yok bu yüzden çok da kafanı takmanı önermem.

Hocam size bir şey soracağım tabii biliyorsanız. Oyunda size saldırmayan kimseye saldırmayın diyorlar bu doğru mu? Taurust demondan sonra bir tane şövalye adama daldımda.

Sanırım üzerinde güneş işlemeli şovalyeden bahsediyorsun.Ona saldırman için herhangi bir sebep yok.Bazı NPC'ler öldürülebiliyor ve sana çok işine yarayabilecek itemler de sağlıyorlar ama öldürdüğün NPC'lerin yeniden doğmaycaklarını bilmen gerek.Bazı NPC'ler yan görevlere vs. sahipler.
Örneğin kilisede Gargoyle'ların yanına gitmeden önce hapisten kurtardığın NPC'yi öldürürsen çok iyi bir yüzük veriyor (ben öldürürüm genelde) ama verdiği görevden vazgeçmiş olursun.
İlk oynadığında görevlerin hepsini yapmak istiyorsan NPC'leri öldürme.

Sanırım üzerinde güneş işlemeli şovalyeden bahsediyorsun. Ona saldırman için herhangi bir sebep yok. Bazı NPC'ler öldürülebiliyor ve sana çok işine yarayabilecek itemler de sağlıyorlar ama öldürdüğün NPC'lerin yeniden doğmaycaklarını bilmen gerek. Bazı NPC'ler yan görevlere vs. sahipler.
Örneğin kilise de Gargoyle'ların yanına gitmeden önce hapisten kurtardığın NPC'yi öldürürsen çok iyi bir yüzük veriyor (ben öldürürüm genelde) ama verdiği görevden vazgeçmiş olursun.
İlk oynadığında görevlerin hepsini yapmak istiyorsan NPC'leri öldürme.

Hocam bir anda bir dalasım geldi baktım bir şeyler falan fırlatıyor taurust demonla savaştığım yere kadar kaçtım. Oyunda beni delirten de mini boss tarzı 1.5 metre olan adamlar. Kaçcam diye binbir türlü hale girdim.

Hocam bir anda bir dalasım geldi baktım bir şeyler falan fırlatıyor taurust demonla savaştığım yere kadar kaçtım. Oyunda beni delirten de mini boss tarzı 1.5 metre olan adamlar. Kaçcam diye binbir türlü hale girdim.
Bu oyunda dikkat en önemli ayrıntı.Parry yapmayı öğrenmek sana çok yarar sağlayacaktır oyunun başındaki kalkanlı düşmanlara karşı.Oyun tecrübeni zedelemeyeceğini düşünüyorsan YouTube üzerinden walkthrough izlemeni öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı