Ne yalan söyleyeyim ben sildim zannediyordum. Görünce sildim.Yalnız değilmişim. Ara sıra giriyorum ve oyun sarıyor yalan yok ancak biraz oynadıktan sonra yine bir şeyler oluyor ve tekrara bağlıyor bir daha oynamam sanırım.
Ne yalan söyleyeyim ben sildim zannediyordum. Görünce sildim.Yalnız değilmişim. Ara sıra giriyorum ve oyun sarıyor yalan yok ancak biraz oynadıktan sonra yine bir şeyler oluyor ve tekrara bağlıyor bir daha oynamam sanırım.
Zaten dağda taşta sürmeniz için verilmiyor araçlar. Oyun bunu söylüyor. Tabii araba bile zıpladığı için ben her yerde kullandım.Oyunun en sinirimi bozan taraflarından birisi araç sürme mekaniği. Yahu arkadaşım bana motor veriyorsun, kamyon veriyorsun da her yer taş, kaya adam gibi süremiyorum ki. Tam gazı kökleyip gidiyorum bir anda kaya çıkıyor onu geçiyorum uçurum çıkıyor onu da atlatıyorum üşütme doğru heyelan tarzında yuvarlanan büyük kayalar geliyor. Bir daha girmemeye kararlıyım bu oyuna.
Zaten oyunu zevkli yapan kısımlardan biri de bu. Ya rahat araç kullanmak için yollar yapıyorsunuz ya da her türlü zorluğa göğüs germek için teçhizatlı geziyorsunuz. Merdiven, halat, kargo tamir spreyi vs bunların organizasyonunu yaparken çok eğlenmiştim. Gideceğiniz arazinin koşullarını bilmiyorsunuz bu sebeple teçhizatlı gitmek durumdasınız, bunu yaparken de hem ağırlığı hem de dengeyi sağlamalısınız. Sürekli kullandığınız yollara kolaylık olsun diye örneğin halat bırakıyorsunuz, köprüler yapıyorsunuz, merdivenler bırakıyorsunuz. Asit yağmurlarından korunmak için sığınaklar yapıyorsunuz. Hikayenin ilerleyen kısımlarında bu yaptıklarınıza yolda denk gelmek, bunları kullanmak tuhaf şekilde insanı mutlu ediyor.Oyunun en sinirimi bozan taraflarından birisi araç sürme mekaniği. Yahu arkadaşım bana motor veriyorsun, kamyon veriyorsun da her yer taş, kaya adam gibi süremiyorum ki. Tam gazı kökleyip gidiyorum bir anda kaya çıkıyor onu geçiyorum uçurum çıkıyor onu da atlatıyorum üşütme doğru heyelan tarzında yuvarlanan büyük kayalar geliyor. Bir daha girmemeye kararlıyım bu oyuna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.